Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor hogy is van ez? (szőr dolog xd)
Vedd magad csupaszra, mindenhol, a mai lányoknak ez tetszik. :)
Minél nyálasabb leszel, annál kelendőbb!! hajrá!
Lehet én régi módi vagyok,de én nem szeretem a csupasz pasikat, bár a majmosan szőröseket sem.Egy pasinak legyen szőrös a lába és az se baj ha borostás(de ez egyén függő h. kinek hogyan áll). tény h. fiatalabb egy fiú ha az arcán nincs szőr.A hónaj nekem tök8, nemi szőr meg mondjuk legyen rövidebb(mert könyebb az orál,de ne legyen csupasz mert az nem férfias és kényelmetlen is h. csúszik a csupasz börön a nedves nemi szerv+amikro már tüsi az elégg szúr.Az arcszőrzettel úgy állok, h. aki nagyon szakállasodik az szedje,de akinek hézagos az mindegy csak ne növesszen "mikulás szakállat",bajusz:ha nem lóg bele a szájba és inkább bororstás,az bejön, sőt van akinek a szőr jobban áll,de elég rossz ha szúr puszi közben.
Ez az én véleményem,de lehet h. a mai fiatalok mást szeretnek, nem tudom.25/l
én szeretem ha egy férfi borostás, szeretem ha szúr egy kicsit
a bajusszal az a bajom hogy apukámra emlékeztet, de ha szakáll is társul hozzá, az rendben van, nagyon is.
de ha neked az tetszik és jól is áll, hát nyugodtan hordhatod, ne érdekeljen ki mit mond
23L
Nehogymá' a lányok döntsék el hogy borotválj vagy ne :D
Ha neked kényelmes, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!