Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most akkor hogy is van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor hogy is van ez? (szőr dolog xd)

Figyelt kérdés
olvasgattam itt a kommenteket azzal kapcsolatban, hogy a lányoknak mennyire tetszik az arc szőrzet.. és hogy a bajusz pfuj... de én mostanában nem borotválkozom xd és meghagytam a szám fölött is.. és azt mondják hogy így összességében sármos a dolog, nem bajusz hanem csak szőrösödik ott.. értitek, vélemények? :D
2010. okt. 25. 05:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Remélem jól értelmeztem a kérdést és nem piszkálódni akarok, de szerintem borotváld le, mert messziről olyan mintha koszos lennél. Legalábbis haveri körömben is meghagyják páran azzal a tévhittel, hogy az majd tetszik a csajoknak . A rendes bajusz az oke, de azok a szálacskák.
2010. okt. 25. 05:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Vedd magad csupaszra, mindenhol, a mai lányoknak ez tetszik. :)

Minél nyálasabb leszel, annál kelendőbb!! hajrá!

2010. okt. 25. 06:22
 3/6 A kérdező kommentje:
magasról letojom mit szeretnek a mai lányok :D ha nekem ezt tetszik ezt hordom:) azért köszönöm a véleményeket
2010. okt. 25. 06:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet én régi módi vagyok,de én nem szeretem a csupasz pasikat, bár a majmosan szőröseket sem.Egy pasinak legyen szőrös a lába és az se baj ha borostás(de ez egyén függő h. kinek hogyan áll). tény h. fiatalabb egy fiú ha az arcán nincs szőr.A hónaj nekem tök8, nemi szőr meg mondjuk legyen rövidebb(mert könyebb az orál,de ne legyen csupasz mert az nem férfias és kényelmetlen is h. csúszik a csupasz börön a nedves nemi szerv+amikro már tüsi az elégg szúr.Az arcszőrzettel úgy állok, h. aki nagyon szakállasodik az szedje,de akinek hézagos az mindegy csak ne növesszen "mikulás szakállat",bajusz:ha nem lóg bele a szájba és inkább bororstás,az bejön, sőt van akinek a szőr jobban áll,de elég rossz ha szúr puszi közben.

Ez az én véleményem,de lehet h. a mai fiatalok mást szeretnek, nem tudom.25/l

2010. okt. 25. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:

én szeretem ha egy férfi borostás, szeretem ha szúr egy kicsit

a bajusszal az a bajom hogy apukámra emlékeztet, de ha szakáll is társul hozzá, az rendben van, nagyon is.

de ha neked az tetszik és jól is áll, hát nyugodtan hordhatod, ne érdekeljen ki mit mond

23L

2010. okt. 25. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehogymá' a lányok döntsék el hogy borotválj vagy ne :D

Ha neked kényelmes, akkor oké.

2010. okt. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!