Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Hogyan viszonyultok a női szőrzethez?
Hogyan viszonyultok a nőkök a szőrhöz? Nyilván minden nőn van, van akin több, van akin kevesebb.
Mennyire zavar titeket, mennyire kizáró ok egy kapcsolatban? Meghatározó ez?
Pl a karon, hason, állon pihe szőrszálak, amik egy árnyalattal sötétebbek a bőrnél?
Hogyan viszonyultok úgy általánosságba ehhez?
Kérlek írjátok meg a korotokat is, kiváncsi vagyok, hogy korosztályok között van e különbség.
"akkor a szépfiúk kegyeiért tessék szőrteleníteni!"
Ugye, hogy ez így lenne logikus? Én is ezt hittem. A valóságban viszont minél rondább a férfi, annál jobban elvárja a tökéletes külsőt. Nem tudom, hogy ez ilyen kompenzálás, vagy csak szűzfiús undor, ami gyakorlattal elmúlik, de a szépfiúk meglepően normálisak.
Nem tudom, miért volt bennem előítélet. Lehet, hogy a sok amerikai film engem is agymosott, hogy aki helyes, az csak bunkó lehet, de megnyugvás, hogy pont nem. Lehet, mert a szépfiúk sokat láttak, ezért nem kapnak a gyöngysorukhoz, ha szőrt látnak a nőn.
Ez nem bohóckodás, hanem egy fórum, mint bármelyik más. Nem mindenki troll.
Szerinted akármit is válaszolt akárki erre a kérdésre, nem gondolja komolyan? Az emberek általában megpróbálják a saját értékrendjükhöz igazítani a világot. Nem mindenki trollkodik, mert uncsi a meló.
Ez egy egó harc, mindenki a pipák száma alapján ítél. Legalábbis egy egoista bunkó réteg igen. Belterjes réteg, az objektivitás itt nem számít csak hogy igazuk legyen. Feminista oldal, olyan mit a kuruc ami rasszita, mint a partizán mami szélső balos. Nos, a célközönség mindig győz, mert hát ez vagy az az ő játszóterük.
Mivel a normális és konstruktív beszélgetés, okfejtés teljesen kizárt ezeken a helyeken, a gyk-n is, így nem is lehet komolyan venni. A fanatikus áradozókat csak szivatni jó, velük a beszélgetés reménytelen, mivel mindig nekik kell hogy igazuk legyen bármilyen témában. A fideszes b*sztatja aez ellenzéket és fordítva, a feminista b*sztatja a férfiakat, a dagi nők a vékonyakat, az irigység mindenhol dominál. Élni meg ott van a való élet, a valóság ott kezdődik. Itt meg hogy ki mit gondol, az nem számít!
"Pl a karon, hason, állon pihe szőrszálak, amik egy árnyalattal sötétebbek a bőrnél"
Nem zavar.
41F
A pihe nem zavar sőt még szexi is
A szőr nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!