Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszonyulok így a nőkhöz?
Nos, mintha kicsit félnék tőlük.
De nekem nem az a bajom, hogy nem tudok kapcsolatba lépni velük, hanem az, hogy egy ponton lefagyok.
Pl. ha odamegyek egy lányhoz, és látom rajta, hogy érdeklődik irántam, egyszerűen zavarba jövök, és nem folytatom a beszélgetést, hanem lelépek.
Bár tavaly még ennél is szánalmasabb voltam. Összejöttem egy csajjal, aki szerette volna, ha megujjazom, de nem mertem. Attól féltem, hogy elrontok valamit.
Valamit mégis megláttak bennem, ami miatt maguk mellett tartottak egy ideig.
De szeretnék bátor lenni. Mert eddig minden kapcsolatom tönkre ment a gyávaság miatt.
Amúgy érdekes dolog ez, mert ez a gyávaság nem mindig jön elő nálam. De ez logikus is, hiszen akkor nem lettek volna nők az életemben.
Van mikor kifejezetten domináns vagyok. De aztán hirtelen valaminek a hatására megijedek. A franc se tudja miért, ha előtte meg bátor voltam a csajjal.
Mintha kettős természetem lenne, és egyszerre élne bennem az alfahím és a bétahím. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!