Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a tanár urat?
biztosan nem magyartanár az illető, mert a kedvéért megtanultál volna helyesen írni...
javítás: meNNYi, roSSZ, amÚgy, kitŰnő, beleszereTtem, stb.
eredeti kérdésedre a válasz: igen, szereted.
kiegészített kérdésedre a válasz: úgy tudsz az érzésnek véget vetni, hogy öngyilkos leszel. akkor már nem fogsz érezni semmit.
Ez is azt mutatja, hogy az tömeg nem úgy gondol a tanárra mint emberre. Gondolj arra, hogy ő is csak egy személy, akivel viszont nagyon sokat találkozol és megtetszik a személyisége. Miért ne lehetnél szerelmes belé? Bár az igaz hogy emiatt kirúghatják, de ez már iskola függő.
Ja és bocs de ezt meg kell osztanom:
Tinilány bemegy a tanáriba ahol a matektanár egyedül van.
-Tanárúr én nem szeretnék megbukni matekból.- közelebb lép
-Értem lányom.-
De tanárúr én tényleg nem szeretnék megbukni matekból. - még közelebb lép
-Ez természetes.-
-Tanárúr én nagyon nem akarok megbukni matekból és bármit megtennék hogy átmenjek. - nagyon közel lép
-Bármit?-
-Igen "bármit".-
- AKKOR TANULJ!!!!-
Azt, hogy szereted-e, azt csak te tudod eldönteni.Én is beleszerettem egy tanár úrba és már egy ideje együtt vagyunk.Ő már nem tanít ott.
Részleteket nem írtál ezért nem tudom , hogy milyen a helyzeted, de ne feledd semmi sem lehetetlen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!