Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem vettem észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem vettem észre hazudik a koráról és nem 24, hanem 31 éves? Én 24/N

Figyelt kérdés

Randizok egy sráccal már 2 hónapja és bevallotta, hogy nem 24, hanem 31 éves, csak szerinte tinderen alig dobott fel neki huszonéveseket. Nekem is 29-ig volt a korhatár.

Viszont én külső alapján nem mondtam volna meg, tényleg nagyon fiatalnak néz ki. Belsőre pedig érettnek tűnt, de nem érződött annyinak, amennyi. Csak ez tűnt fel, hogy sűrű élete volt, sok sztorit mesélt, amik csak így utólag értem, hogy fértek bele 24 évbe, dehát sehogy, mert annál 7-tel már többet élt. Én most kicsit hülyének érzem magam, hogy nem vettem ezt észre. Amúgy vagy 15x találkoztunk már, le is feküdtünk, én kezdek belezúgni, de ez most kicsit sok volt mégis.

2024. febr. 21. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25%
Nehogy véletlenül egyszer te is odakerülj😉
2024. febr. 22. 08:58
 22/24 anonim ***** válasza:

16

Én a szerelmet nem azonosítom a kezdeti hormonfelhővel, az számomra a rajongás. A szerelem ennél jóval több, mondom ezt úgy, hogy saját definíció szerint mindkettőt megéltem.

2024. febr. 22. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy miért gaz, ha valaki ült börtönben?

Verekedni az aluliskolazott tajparasztok szoktak. Felnőtt, intelligens ember elsetal egy adott helyzettől, ha úgy ítéli meg, hogy a kommunikáció nem hasznal. Más, ha megtámadnak, de nem ismerek olyan embert, aki önvédelem miatt ül börtönben.

A csalás is gaz, nem kell adót csalni, nem véletlenül van rá törvény, nem akarok egy csavoval élni.

A közúti baleset okozása is kizáró ok. Hacsak nem rosszul lett a Volán mögött, de nem hiszem, hogy a közúti balesetek nagy százaléka emiatt következik be, és nem a felelőtlen jampizas meg az ittas vezetés miatt.

A börtön nálam kizáró ok, nem érdekel, miért került oda.

2024. febr. 22. 12:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod.

Számomra a szerelem állapota az érzelmek rendkívüli felhevülése. Nagy dolog, ha valaki ezt kiváltja egy emberből!

Hitem szerint azonban létezik ennél egy magasabb szint, de az nagyon ritka, és szerintem nem is képes rá mindenki.

Végső soron szerintem a kapcsolat szétesése után derül ki, hogy ki mennyire szerette a másikat. Abból, ahogyan bánunk az exünkkel.

De ez már egy másik téma.

2024. febr. 22. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!