Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem vettem észre hazudik a koráról és nem 24, hanem 31 éves? Én 24/N
Randizok egy sráccal már 2 hónapja és bevallotta, hogy nem 24, hanem 31 éves, csak szerinte tinderen alig dobott fel neki huszonéveseket. Nekem is 29-ig volt a korhatár.
Viszont én külső alapján nem mondtam volna meg, tényleg nagyon fiatalnak néz ki. Belsőre pedig érettnek tűnt, de nem érződött annyinak, amennyi. Csak ez tűnt fel, hogy sűrű élete volt, sok sztorit mesélt, amik csak így utólag értem, hogy fértek bele 24 évbe, dehát sehogy, mert annál 7-tel már többet élt. Én most kicsit hülyének érzem magam, hogy nem vettem ezt észre. Amúgy vagy 15x találkoztunk már, le is feküdtünk, én kezdek belezúgni, de ez most kicsit sok volt mégis.
3-assal értek egyet.
Az a gáz, hogy hazudott a koráról, méghozzá sokat. És kb. a 15. találkozásnál vallotta be, szóval nem is az elsőn vagy a másodikon.
Én arra gondolnék, és mit fog bevallani a 25. találkozásnál? Hogy gyereke is van?
És mit a 35-ödiknél? Hogy börtönben is volt?
Kukáznám az illetőt.
Én ugyanezt csináltam. Mivel kinézek huszonévesnek, ezért simán le tudtam tagadni 6 évet.
Szerintem azok, akik azt mondják, hogy kuka az ilyen, sosem voltak még szerelmesek, ellenben tudnák, hogy egy szerelmes nőnél nem mennek ilyen egyszerűen a dolgok.
Feszültség volt emiatt, bizonyítanom is kellett. Így megbocsátott nekem. De, hozzáteszem, én a jó ügy érdekében hazudtam, sosem akartam félrevezetni, rosszindulatból.
Egyébként így lett jó. Ha nem jövök az életébe, ma nem tudom, hol lenne, ugyanis én vezettem rá azt a nőt a helyes útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!