Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 29 évesen nem volt sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 29 évesen nem volt sosem komolyabb párkapcsolatom, valószínűleg már nem is lesz? 29/F

Figyelt kérdés
Nekem sosem ment az érzelmek kimutatása, mindig csak a szexre mentem. Gyereket nem akarok

2024. febr. 21. 06:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de ha zárkózott vagy, hogy vagy képes össze feküdni egy csomó emberrel? Szégyenlős nem vagy? Azért ennyire kitarulkozni random emberek előtt nem igazán vall zarkozottsagra.
2024. febr. 21. 20:15
 12/15 A kérdező kommentje:
#1Magam sem tudom megmondani, de 25 éves koromig szűz voltam, miután felrigisztráltam ezekre az oldalakra nagyon könnyen tudtam ismerkedni, és általában első talin megvolt a szex
2024. febr. 21. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
És szeretnél komoly kapcsolatot? Vagy csak a korod miatt érzed, hogy jó lenne már ?
2024. febr. 21. 21:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán szeretnék,de gondolom ez nem normális
2024. febr. 21. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
De csak azért ne akarj, mert másnak is van. Kit érdekel, mi a normális? A normális az a társadalmilag elfogadott. Nem kell ilyennek lenned, ha nem akarsz. Csak ezt mindig őszintén közöld az aktuális partnerrel, hogy te csak szexet akarsz.
2024. febr. 21. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!