Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A humorérzék hiánya lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A humorérzék hiánya lehet az incelség fő oka?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, nem provokáció.

Lentebb van egy kérdés, amiben a srác azt sérelmezi, hogy látott a kasszánál nevetni egy nőt azon, hogy a párja kifizette a bevásárlást. Gyanítom a pár mindkét tagja tudta, hogy ez poén, mindenki szokott viccelődni minden baromsággal a párjával.

De az is gyanús, hogy a "menő" srácokat is bunkónak tartják a semmiért, miközben mi lányok egyáltalán nem, csak ők meg azt hiszik, hogy azért nevetünk velük, mert jóképűek és a bunkókra bukunk, nem értik, hogy tényleg viccesnek tartjuk a kicsit oltogatós beszólásokat meg hasonló. (Nem a valódi bunkóságokról beszélünk, de tudjuk, hogy egy haveri társaságban sok minden belefér azért.)

Kíváncsi lennék, aki incelnek vallja magát, az milyen fajta hétköznapi szitukban, szitukon tud nevetni és miért érez mindent bunkóságnak, amit más humornak. Lehet az, hogy sokukat bántották régen, komolyan, emiatt a vicces oltogatásra is triggerelődnek rögtön és ezen nem tudnak nevetni?

febr. 20. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennél sokkal összetettebb a dolog...

Rossz külső, rossz gyerekkor, fejletlen szociális készségek, magány, pótcselekvés gyanánt fogyasztott incel tartalmak, azoknak befogadása, integrálása a személyiségbe, a társadalomról való lecsatlakozás stb.

Érdekes lenne nyomon követni egy (igazi) incel életútját attól a pillanattól fogva, amikor a dolgok rosszra fordultak. Biztos vagyok benne, hogy nem pusztán a humorérzék hiánya lesz a probléma.

febr. 20. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha ez tényleg komoly kérdés, akkor gondolkozzunk egy kicsit együtt! Mit jelent az incel szó? Kényszerű nőtlenség. Azaz az illető szeretne párkapcsolatot, de valamiért, és most mindegy, hogy miért, ez nem sikerül neki huzomosabb ideig, talán már évek óta. Ez nagyon meg tudja keseríteni az embert. Aki pedig megkeseredett, annak megkopik a humorérzéke, és érzékeny. Amin más körülmények között nevetne, azt ilyen állapotban lehet, hogy bántónak találja. Tehát szerintem nem azért nincs nője, mert humortalan, hanem inkább fordítva, azért humortalan, mert magányos.
febr. 20. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
A frjlett humorerzek sose serzo vagy megalazo.
febr. 20. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

3

De. A fejlett humorérzéknek semmi köze nincs az erkölcsi normákhoz. Vannak roppant humoros, de a szellemi kapacitásukat rosszra használó emberek és vannak sík unalmas, de jólelkű személyek.

febr. 20. 19:12
 5/12 A kérdező kommentje:

2: Ismertem 1-2 sikertelen srácot, akiket azért láttam nevetni ezen-azon, de inkább sajátosnak mondanám a humorukat, én sosem értettem és szerintem rohadtul nem vicces dolgokon nevettek. Szóval végül is volt humorérzékük, csak nagyon elvont.

Az ilyen szituációs humor, amikor nevetsz a másikon de NEM rosszindulatból, meg elég általános. Most lehet bírálni, de attól még ez a hétköznapokban az egyik legelterjedtebb humor, szerintem leggyakrabban másokon nevetünk, de ez nem feltétlen bunkóság.

febr. 20. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
16%

Az incelség alapfeltétele az alacsony intelligenciaszint. Tudom ez csúnyán hangzik, de ez van, fogadjuk el. 100 IQ fölött egy férfi sem fog naponta ötven kérdést kiírni a gyakorira, amiben a nőket gyalázza különböző módon; mert egy értelmes férfinak vannak ennél jobb elfoglaltságai is, még akkor is, ha nem jóképű, nem magas, nem nagy a farka, vagy nincs különösebben sok pénze. Egy értelmes férfi képes az önreflexióra, a fejlődésre és az ok-okozati összefüggések meglátására. Az incelek ezeken buknak el (ha valaki szokta olvasni itt a kérdéseiket vagy a hozzászólásaikat, akkor szerintem ezt egyértelműen látja).

Mivel a humorérzék is megkövetel bizonyos fokú intelligenciát, így végül is lehet, hogy az is hiányzik nekik.

febr. 20. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Valaki kiírt valamit, te ebből általánosítasz.

Nem, az csak rá vonatkozik.

febr. 20. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:

6

Bocs, de ez baromság. Ahány ungabunga pasinak van csaja... Ha intelligencia kérdése lenne a párkapcsolat, akkor fél Magyarország szingli lenne. Inkáb szociális képességeket mondanék.

Egy ostoba, de kedves, magabiztos, önmagával rendben levő ember hamarabb talál csajt, mint egy szocfóbiás, szorongó incel kétszer akkor IQ-val.

febr. 20. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

#8 talán értelmezni kéne a leírtakat.

Nem minden félkegyelmű pasi incel, de minden incel félkegyelmű. Ennyi. Hogy az alacsony IQ mellé még mi egyéb probléma társul, az esetenként eltér, de ez az egy közös nevező megvan minden incelben

febr. 20. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

"nem értik, hogy tényleg viccesnek tartjuk a kicsit oltogatós beszólásokat"

Már aki. Én például egyáltalán nem.

febr. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!