Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak főleg, válaszoljanak:hogy ha valakit nem szerettek azzal hogy szexeltek?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogyha valakit nem szerettek csak kívánjátok milyen lehet a szex azaz hogy az aktus alatt fontos hogy a másik hogy érzi magát,vagyis hogy neki jó-e? Vagy szex utáni összebújás egy olyan emberrel akit nem szerettek? Én eddig úgy tudtam hogy ha valakit nem érdekeltek és nem szerettek egy kicsit akkor a szexuális együttlét közben mindegy hogy a másiknak milyen,csak nekem legyen jó.. S nem érzéki a szex hanem az a fajta amikor szexelünk egyet s megyünk tovább,vagy nem így van?2024. febr. 20. 14:28
22/24 anonim válasza:
Ha a csaj fel állítsa és már mehet is
23/24 anonim válasza:
Én sehogy.
Egyszer próbáltam, de nem volt igazán jo, hiányzott az érzelmi töltet.
24/24 anonim válasza:
Izgató a nő izgalma is, és sikerélmény is. Ezért jó ha ő is élvezi, de létezik figyelmesség is. Tudod, az udvariasság sem csak annak van, mert szerelmesek vagyunk.
Aztán van persze olyan is, hogy totál önző lehet az ember a szexben, és le se szarja, hogy jó-e a nőnek.
De ha a nőnek nagyon rossz, nyilván nem lesz túl sok alkalom ismét, hacsak nem fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!