Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak főleg, válaszoljanak:h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak főleg, válaszoljanak:hogy ha valakit nem szerettek azzal hogy szexeltek?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogyha valakit nem szerettek csak kívánjátok milyen lehet a szex azaz hogy az aktus alatt fontos hogy a másik hogy érzi magát,vagyis hogy neki jó-e? Vagy szex utáni összebújás egy olyan emberrel akit nem szerettek? Én eddig úgy tudtam hogy ha valakit nem érdekeltek és nem szerettek egy kicsit akkor a szexuális együttlét közben mindegy hogy a másiknak milyen,csak nekem legyen jó.. S nem érzéki a szex hanem az a fajta amikor szexelünk egyet s megyünk tovább,vagy nem így van?

2024. febr. 20. 14:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Kb ugyanolyan mintha szerelmes lennék.

Attól még hogy nem akarok kapcsolatot vele, pl szexkapcsolatot akarhatok, meg amúgyis nekem is örömet okoz ha látom hogy élvezi amit csinálok vele

23F

2024. febr. 20. 14:53
 12/24 anonim ***** válasza:
47%
Én baxok, keményen. Kicsit perverz vagyok de ő imádja, nálunk nincs tabu azt csinálok vele amit csak akarok
2024. febr. 20. 15:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit is normálisabb pasinak fontos, hogy a nő is élvezze, ez az egójának is fontos, hogy ő elég jó ahhoz, hogy kielégítsen egy nőt. Az összebújás pedig egyfajta levezetés, megint csak sok pasinak fontos az érintés. Nálunk pl. sima baráti kapcsolatokban is van ölelés, akár még összebújás is - szex nélkül. A szerelem az inkább abban mutatkozik meg, hogy minden téren (lelki síkon is) mélyebb intimitásra vágyik valaki.
2024. febr. 20. 15:49
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűen, f@sz feláll ész megáll alapon.
2024. febr. 20. 16:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Vmiért a szex és new york c film ugrott be. Konkrétabban Samantha karaktere :3
2024. febr. 20. 16:46
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan nő vagyok de én egyszer szexeltem úgy egy pasival, hogy nem voltunk szerelmesek, de már egy ideje nagyon tetszettünk egymásnak, nagyon kívántuk egymást. Ja, ráadásul nekem az az első volt (22 évesen). Róla tudok nyilatkozni:

Nem mondom, hogy észveszejtő volt (nyilván az első senkinek se az), hiányoltam bizonyos dolgokat (hogy konkrét legyek, a csiklómhoz hozzá se nyúlt és nem értettem miért nem, valamiért azonban nem szóltam neki), de más tekintetben meg tök figyelmes volt, emlékezett arra amit korábban mondtam neki, hogy szeretek és csinálta. Bármit szóltam, hogy lassabban vagy ilyesmi akkor rögtön kérdés nélkül megtette.

2024. febr. 20. 20:24
 17/24 gabor49 ***** válasza:
27%
a szexhez nemkell érzelem csak testi vonzalom szexualis vágy 50/f
2024. febr. 21. 06:55
 18/24 Oldfire ***** válasza:
Ezt ürítésnek hívják. Vagy 1 éjszakás kalandnak. Amikor a biológiai szükségletet/ feszültséget le vezetjük. Nem vagyok a híve. Nekem szükséges egy kis vonzalom.
2024. febr. 21. 07:48
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha kìvànok valakit attòl mèg nem fogom szeretni csak kìvànni a testèt ès magamèvà akarom tenni.

Ugyan ez fordìtva. Ha szeretek valakit abbòl nem következik autòmatikusan, hogy kìvànom szexuàlisan.

Az èn èletemben volt mind a kettőre pèlda. Akit csak kìvànok azzal nem akarok lelkizni csak letèpni a ruhàt ès megdugni, de azèrt nyilvàn szereretnèm, hogy a szex neki is jò legyen mivel a fèrfiakat felizgatja, ha làtjàk, ahogy a nő èlvez.

Ez az egyik leggyönyörűbb làtvàny.

2024. febr. 21. 08:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jól nézzen ki a csak 10/ minimum 15

szexhiány és számtalan tényező

2024. febr. 21. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!