Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak főleg, válaszoljanak:hogy ha valakit nem szerettek azzal hogy szexeltek?
Kb ugyanolyan mintha szerelmes lennék.
Attól még hogy nem akarok kapcsolatot vele, pl szexkapcsolatot akarhatok, meg amúgyis nekem is örömet okoz ha látom hogy élvezi amit csinálok vele
23F
Ugyan nő vagyok de én egyszer szexeltem úgy egy pasival, hogy nem voltunk szerelmesek, de már egy ideje nagyon tetszettünk egymásnak, nagyon kívántuk egymást. Ja, ráadásul nekem az az első volt (22 évesen). Róla tudok nyilatkozni:
Nem mondom, hogy észveszejtő volt (nyilván az első senkinek se az), hiányoltam bizonyos dolgokat (hogy konkrét legyek, a csiklómhoz hozzá se nyúlt és nem értettem miért nem, valamiért azonban nem szóltam neki), de más tekintetben meg tök figyelmes volt, emlékezett arra amit korábban mondtam neki, hogy szeretek és csinálta. Bármit szóltam, hogy lassabban vagy ilyesmi akkor rögtön kérdés nélkül megtette.
Ha kìvànok valakit attòl mèg nem fogom szeretni csak kìvànni a testèt ès magamèvà akarom tenni.
Ugyan ez fordìtva. Ha szeretek valakit abbòl nem következik autòmatikusan, hogy kìvànom szexuàlisan.
Az èn èletemben volt mind a kettőre pèlda. Akit csak kìvànok azzal nem akarok lelkizni csak letèpni a ruhàt ès megdugni, de azèrt nyilvàn szereretnèm, hogy a szex neki is jò legyen mivel a fèrfiakat felizgatja, ha làtjàk, ahogy a nő èlvez.
Ez az egyik leggyönyörűbb làtvàny.
Nagyon jól nézzen ki a csak 10/ minimum 15
szexhiány és számtalan tényező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!