Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért nem számítanak perverz disznóknak ha sokkal fiatalabb férfival vannak együtt?
1. Ha tiniről beszélünk fiatalabb fél alatt, azt jobbára a férfiak egy csoportja nem tartja perverznek, mert vagy szexhiányos volt fiatal korában is nem látja át a pszichés hatásait a dolognak, vagy lefordítja magának, és simán tömködne 14 éves tinicsajokat
2. Ha mind a 2 fél felnőtt, általában azért nincs akkora visszhangja a dolognak, mert a fiatal, idős nővel dugó férfiak többsége bevallottam nem párkapcsolatot keres, hanem csak dugást. És akkor az korrekt dolog, fordított nemekkel is így lenne. Viszont a másik felállásban sajnos gyakoribb az, hogy a férfi csak szexet akar a lánytól, és hazudik neki vagy kummant, a lány meg azt hiszi, hú, egy érett férfi alkalmasnak és megfelelőnek tartja őt egy PÁRkapcsolatra. Illetve azért abból az esetből is több van a fiatal nő-idősebb férfi felállásban, hogy az idősebb fél uralkodik a kapcsolatban a fiatalabb felett "nekem több tapasztalatom van, ezért nekem van igazam" módon, ill. abból is, hogy idős korában döbben rá, hogy apuci akar lenni, egy 20 éves csajt jól teherbe ejt és utána a fiatal nő az adósa, mert védtelen / nem tudja magát eltartani egyedül tapasztalat hiányában meg mert otthon kell maradnia a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!