Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért nem számítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nem számítanak perverz disznóknak ha sokkal fiatalabb férfival vannak együtt?

Figyelt kérdés

2024. febr. 19. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Mert a nő valószínűleg nem azért van a fiatalabbal, mert fúha olyan feszes a segge, meg kockás a hasa azt csá. Valami megfogta benne, a kora ELLENÉRE, nem az volt a srác selling pointja, hogy de kis hamvas fiú.
2024. febr. 19. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert érdekesebb, ha egy nőnek vannak fura dolgai?
2024. febr. 19. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nőként pontosan ugyanakkora korkülönbség képzelhető el felfelé, mint lefelé. Kivéve huszonéves korombam, amikof bár lehetett volna lehetőségem, nem kezdtem 18 éven alulival. Nekem fontos, hogy nagyjából egy generáció legyünk - ez kb. 10 év (bármilyen irányban).
2024. febr. 19. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

Én egyébként se számítanék "perverz disznónak" mert nem kezdenék nálam fiatalabbal!

Viszont aki korban hozzám illene, 50+az vagy nős, vagy alkoholista, vagy elvált, és esze ágában sincs tartós kapcsolatra velem egykorú nővel, hiszen talál sokkal fiatalabbat.

Így a fiatal lányok elkelnek,

ezért a fiatal fiúknak marad anyu.

Anyu miért nem perverz disznó?

Ha egy férfi sok nővel volt, azt büszkén mesélheti.

Ha egy nő sok férfival, az k.rva.

Hogy is van ez?

2024. febr. 19. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Mert nem szoktak tini fiúkról abrandozni.
2024. febr. 19. 23:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyik fél se perverz disznó.

Mindenki úgy éli, vagy próbálja úgy élni az életét ahogy neki jó.

Miért kell, kellene bárkinek megfelelni?

2024. febr. 20. 04:34
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

7#

Totál igaza van!

Férfiak azért perverz disznók mert 40-50 évesként álmodoznak, épp hogy nagykorú lányokról.

Mi meg azért nem vagyunk azok, mert 40 évesként kapcsolatunk van max 10 évvel fiatalabbal

2024. febr. 20. 05:16
 18/21 A kérdező kommentje:

# 17

épp hogy nagykorú, tehát mondjuk 19 éves.

Ez amúgy éppen olyan ösztönös férfiaknál ahogy nők hivatkoznak arra hogy nekik is evolúció által ösztönösen meghatározott hogy a magabiztos, erős, domináns, egzisztenciálisan biztos alapokon álló férfiakhoz vonzódnak.

2024. febr. 20. 07:26
 19/21 anonim ***** válasza:
7%

Én mindig sajnálkozva nézem az ilyen párokat, mert még nem volt olyan hogy rövid időn belül ne cserélte volna le fiatalabbra, szebbre a 40-50+os nőjét a fiúka. Nem is értem, miért kínozzák magukat korombeli nők ilyen kapcsolattal, amivel vélhetőleg állandó szorongást, féltékenykedést okozhat saját magának 🙄

Az a nagy helyzet hogy fordított esetben sokkal inkább együtt marad a fiatalabb csajszi az apja korú férfival.

Ennek fényében nem igazán értem én sem, ha igaz amit írsz. Bár én nem tapasztalom hogy perverznek tartanák őket.

2024. febr. 20. 08:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19: Most így kapásból 3-4 olyan párt tudok felidézni a közvetlen környezetemből, ahol a negyvenes-ötvenes nő 10+ éve van a fiatalabb párjával. Szóval a "még nem volt olyan" erős túlzás.
2024. febr. 20. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!