Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele szoktatok nézni a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szoktatok nézni a párotok telefonjába?

Figyelt kérdés

3 éve élek párkapcsolatban.25 éves Férfi vagyok a párom velem egy idős.és soszor rajta kaptam hogy a telefonomba turkál.pl mikor elmegyek fürödni.utánna,megyek be a szobába.azonnal lerakja a telefonomat.mind ha mi sem történt volna.rá kérdeztem hogy ezt miért csinálja.azért mert "nem bízik bennem" pedig okot tudtommal nem adtam rá.valaki tele beszélheti a fejét.de most nem ez a lényeg hanem.iszonyatosan zavar az hogy turkál folyton a telefonomba.de inkább az hogy ezt azért teszi mert nem bízik bennem,a fejébe vette hogy más nőkkel irogatok.meg valahogy soha se szerettem ha valaki más a telefonomba túrkál.az valahogy magánszférarészemröl.nincs benne semmi,nem irogatok más nőkkel

Mégis zavar,hogy ha egyedül hagxom máris a telefonomba turkál.titeket nem zavarna?még ha nincs is benne semmi olyan.

Meg tudnám változtatni a jelszót.de akkor meg az lenne hogy biztos azért változtatom meg mert rejtegetni valóm van

2024. febr. 19. 05:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam soha, elvből nem is tenném. Nincsenek titkai, nekem sem, de akkor sem tenném.

Tudom a pin kódot is, mégis tisztelem annyira őt és a személyes dolgait, hogy nem nyúkálok benne.

Kivéve mondjuk ha ő kér meg, hogy nézzek meg valamit, vagy vegyem fel ha hívják.

2024. febr. 19. 08:21
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

8 éves kapcsolat, még sosem turkáltunk a másik telójában.

Amúgy hülyeség szakítani emiatt. Ezt meg kell beszélni. A féltékenység az leginkább az azt érző önbizalomhiányára utal. Segíts neki olyan tevékenységeket találni, amivel növelheti az önbizalmát. Illetve beszéljetek a témáról nyíltan.

Tehát a féltékenység az egy megoldható dolog. Kutassatok uzána együtt.

2024. febr. 19. 08:31
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

Természetesen. Legalábbis eddig azt hittem, hogy az övébe nézek bele állandóan, aztán mindig kiderül, hogy az az enyém. Kicsit van egy ilyen skizofrén hajlamom.

Nem vészes annyira, nyugi.

Oh, köszi, akkor mindegy.

2024. febr. 19. 09:13
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Én túrkáltam egyszer a volt pasim facebook-jában, sajnos találtam is dolgokat. Voltak jelek, ami alapján gyanakodtam, de bizonyíték semmi sem volt, csak így tudtam megbizonyosodni róla. A jelenlegi kapcsolatomban eszembe sem jutna, és tudom, hogy azonnal ki is dobna, ha ilyet tennék. De nincs is rá igényem. El kéne beszélgetni vele, hogy miért csinálja ezt, miből gondolja, hogy írogatsz lányokkal. Amúgy én is azt vallom, hogy nem egészséges, nem normális dolog.
2024. febr. 19. 09:40
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Na látod,ez nálam a piros vonal... soha egyetlen barátnőm, menyasszonyom, feleségem telefonjába bele nem néztem, DE ezt maximálisan elvárom a másik féltől is!!

Ha ilyenen kapnám, oda a bizalom, azzal meg a kapcsolat is valószínűleg.

2024. febr. 19. 10:06
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
15-es mit tennél, ha éreznéd, hogy valami nem stimmel, hogy állandóan suliban a telefonját nézegeti, hogy a kapcsolat nem.mukodik, de tagad mindent? Szenvednel tovább, vagy a puszta gyanakvás miatt szakítanal?
2024. febr. 19. 10:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

15#"mit tennél, ha éreznéd, hogy valami nem stimmel ".

Hát nem a telefonját nézegetném, hanem kommunikálnám a problémámat. Aztán előbb utóbb úgyis kiderülne, hogy mi a szitu. Volt már ilyen...

A szakítás vagy jönne, vagy nem, eredményfüggő.

A másik telefonját nézegetni eleve bizalmatlanság, akár okkal, akár ők nélkül...

2024. febr. 19. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
17- hidd el, van az az ember, akiből harapófogóval sem húzol ki semmit. Ne kerülj ilyen helyzetbe!
2024. febr. 19. 10:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18# hidd el, van az a pont, amikor színt kell vallani, ráadásul a kommunikáció elutasítása is egyfajta "válasz" számomra egy bizonyos ponton túl.
2024. febr. 19. 10:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
19- ebben igazad van, valójában utólag már látom, hogy önmagában a kommunikáció hiánya is elég ok lett volna a szakításra. csak amikor szerelmes vagy, kapaszkodsz mindenbe és bizonyosság kell ahhoz, hogy meghozz egy döntést. Ma már igyekszem változni és bízni, szerencsére a mostani kapcsolatomban nagyon nyíltan tudunk egymással kommunikálni. szerintem ez a kulcs, ilyenkor nincs szükség semmilyen kutakodásra.
2024. febr. 19. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!