Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megláttam a barátom telefonjáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megláttam a barátom telefonjában az exéről készített fehérneműs/félmeztelen fényképeket?

Figyelt kérdés

A képei között találtam meg a dátum alapján, ekkor még nem ismertük egymást.

Hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

2és fél éve vagyunk együtt.

Ő 32 én 25

2022. jún. 26. 02:36
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy. Miért kell a múlt minden egyes apró morzsájából ügyet csinálni?
2022. jún. 26. 02:46
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
#1 válaszoló: FFi 😁
2022. jún. 26. 02:50
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem érdemes szóbahozni. Nem veszekedni, hanem megemlíteni, hogy láttad és tulajdonképp ez így fura volt kicsit neked.

Ha egy fasz, akkor rád fog förmedni meg ködösít. Ha nem, akkor őszintén elismeri, hogy igen, voltak azok a képek, nem törölte ki, mert mittomén, de eltakarítja onnan vagy valami.

2022. jún. 26. 02:59
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Sehogy, és nő vagyok.

Mindenkinek vannak emlékei, joga van őket megtartani, nyilván nem pörgeti a 3 éves képeket naponta, lehet, hogy nem is tudja, hogy ott vannak. Persze, megtehette volna, hogy lementi a gépére, vagy pen-drive-on tárolja, de azt is ha megtalálod problémát csinálhatnál belőle feleslegesen.

2022. jún. 26. 03:47
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Engem jobban érdekelne, hogy mit kerestél a telefonjában...
2022. jún. 26. 08:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Igen vannak képei.

És akkor meg mi van?

Valaki akinek van türelme hülyékhez(én) elmagyarázhatná hogy ez miért baj.

Mert én nem értem.

🤷

2022. jún. 26. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Neked nincs pasidról, ez a baj vagy az, hogy ő még nem látta? :DDD

Töröljön minden emléket--mindenhonnan, ami szép volt számára, miattad?

Legyél már felnőttesebb vagy legyen elemes barátod inkább;)

2022. jún. 26. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
44%

7

De cuni, az lenne a felnőtt viselkedés, hogy szakítás után lezárunk egy korszakot és nem tartogatjuk szem előtt más szoftorn szelfijeit. Ez a normális,érett felnőtt viselkedés trófeagyűjtés helyett.

2022. jún. 26. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Amikor új családod lesz, akkor a régit törlöd életedből, még a szüleidet is..."gratulálok".

Milyen butus duma "tartogatjuk szem előtt"??? A spinkó kotorászott...

2022. jún. 26. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!