Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud tanácsot adni?Nagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud tanácsot adni?Nagyon nagy szükségem van rá.

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg: 21 éves lány vagyok, aki ronda és pár nappal korábban elkezdtem írni egy sráccal, nem párkapcsolat teremtés miatt.

A lényeg az, hogy én nem leszek képes semmilyen intimitásra és kapcsolatra, addig amíg nem javítattom ki a defekteimet, amik súlyosak.

Ez a srác viszont találkozni akar velem, mert már kért rólam képet könyörögve és én beleegyeztem. Ő tök helyes, de én ronda és nem értem miért velem akar ismerkedni, amikor simán kaphat szebb nőket. Az ő elmondása szerint azért,mert nagyon kedvesnek talál, de nem akarja megérteni, hogy nekem annyira kisebbségi komplexusom van a defekteim miatt és szabályosan félek így kapcsolatot teremteni és minden más dolgot csinálni, ami vele jár, mert mindig azt hallom hogy a férfiaknak csak a jó nők kellenek.

Ez a srác megfenyegetett, hogy megöli magát, ha nem megyek bele egy találkozóba és nem tudom mit csináljak. Én nem akarom, hogy egy emberi élet miattam vesszen oda, de másrészt nekem nem menne ez az egész, mert 1. ronda vagyok, 2. tele vagyok bizonytalanságokkal és 3. ő helyes és simán kaphat sokkal szebbet nálam.

Mit tegyek? Még most is írok vele, mert nem akarom, hogy őrültséget csináljon.

2024. febr. 19. 00:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megtudta, hogy érzelmileg labilis vagy és megpróbálja kihasználni. Ne hagyd magad, csak ki akar használni! Nem is találkoztatok, semmi közöd hozzá!
2024. febr. 19. 08:20
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2024. febr. 19. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A többiekenek igazuk van. Így kezdődik egy bántalmazó párkapcsolat, azonnal tiltás.
2024. febr. 19. 09:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettőtökkel problémák vannak, úgyhogy ennek nem lehet jó vége!
2024. febr. 19. 12:05
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Vasaaagy annyira reménytelennek találta a helyzetet, hogy megpróbál így kicsalni a fényre.

Olyan helyen találkozz vele ahol több ember körbe vesz és akkor megnyugtathatod a többieket is akik ellenzik.

2024. febr. 19. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Találkozz vele…. Te iS defektes vagy meg ő is mi baj lehet..

Csak ne szaporodjatok…

2024. febr. 19. 14:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy 16
2024. febr. 19. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát a sárc tuti nem 100as. Ilyesmivel ép elméjű ember nem fenyegetőzik. Ha nagyon aggódsz érte, küldj üzenetet a családjának, de semmiképpen se találkozz vele.

A másik fele, hogy neked sem ártana helyretenni a fejedben lévő káoszt. Az önképed abszolút nincs rendben. De, tegyük fel, hogy ronda vagy. És? Ettől még lehetsz jó és megnyerő ember, tele értékkel, és ez simán tetszhet valakinek. Nyilván dolgozz, amin tudsz, de ne várj el tökéletességet magadtól, hogy szerethetőnek érezd magad. Ha valaki őszintén megkedvel, ismerkedj vele. Nem, ne ezzel a fazonnal, ő biztosan nem lenne jó hatással rád a viselkedése alapján.

2024. febr. 19. 14:34
 19/23 A kérdező kommentje:
Csak sokszor azt hallom, hogy a férfiak vizuálisak és hogy ''a lelket nem lehet megb*szni, csak a testet.''
2024. febr. 19. 14:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt sem tudhatod, hogy valóban azzal levelezgettél, aki a képen van! Lehet, hogy valami perverz állat, aki elcsal egy kietlen részre és jól megerőszakol! Semmiképpen ne találkozz vele!
2024. febr. 19. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!