Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen egy ilyen kapcsolat?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok,a férfi 31.
Neki.mar van 2 gyereke,de már jóideje külön vannak a kicsik anyjával.
Furcsának találom ezt a helyzetet,viszont évek óta nincs senkim,és senki nem is fogott meg,csak O.
Nekem nincs gyerekem,de később majd szeretnék.
Egy ilyen kapcsolatot mennyire ítélnek el?.
Mennyire megszokott az ilyen?
Hasonló cipőben járóknak a családja hogy fogadta?
2024. febr. 18. 17:07
1/8 anonim válasza:
A kérdés, hogy a te érdékrendeddel mennyire van rendben 2 lurkó egy korábbi kapcsolatából. Nem hiszem, hogy elítélnék, de nyilván egy ilyen helyzetben figyelembe kell venni, azt is, hogy a kölykök az elsők, ha a fickóddal élnek. Ha amúgy meg szimpi a családnak a csávó, nem fogják emiatt elítélni. Felnőtt szinten az, hogy kölyök is van már máshonnan, elképzelhető.
2/8 A kérdező kommentje:
A kölyök szó kicsit irritál,viszont hasznos a válasz 😄
A gyerekek nem vele èlnek.
2024. febr. 18. 17:21
3/8 anonim válasza:
Ha nem vele élnek a gyerekek sokkkal egyszerűbb, mert így nem tényezők. Nem hiszem, hogy bárki ítélkezne emiatt, ha amúgy jó kapcsolatotok, és őszinte. A kölyök fogalmazásről meg törekszem leszokni, mert nem először szúrja az idegeket.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,erre a válaszra nem számítottam😁
2024. febr. 18. 17:53
5/8 anonim válasza:
"Ha nem vele élnek a gyerekek sokkkal egyszerűbb, mert így nem tényezők."
Pont ezért nehezebb. Ha vele élnének, mindig számításba kell venni őket és kiszámíthatóbb az élet, mintha anyuka bármikor leteheti őket a küszöbön.
6/8 anonim válasza:
Biztos lesznek ítélkezők, de nem hinném, hogy ezzel akkora probléma lenne. Inkább azzal, hogy te hogyan viseled, hogy van már 2 gyereke. Feltételezem a szokásos 2 hetente hétvége és a szünetek fele felállás van, amikor velük lesz elfoglalva és emellett is előfordulhat, hogy pl. neki kell menni a gyerekért vagy elcserélnek egy hétvégét és emiatt akár borulhat is a ti tervetek. Aztán ott van az is, hogy a gyerekekkel hogy jössz ki, ők mennyire fogadnak el téged, mennyire fog zavarni, hogy nem mindig te leszel nála az első és a gyerekek miatt valamennyire tartja a kapcsolatot az exével. És még biztosan lehetne sorolni, most csak pár tipikusabb dolgot írtam. De ha jól kezeled ezeket és meg tudjátok beszélni a problémás dolgokat, akkor működhet.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha szereted a gyerekeket és ő még akarna legalább egyet veled akkor nincs baj. De ha nem szereted őket és ő nem akarna akkor inkább jobb különválni.
8/8 anonim válasza:
Azért gondolod, hogy lehetnek ítélkezők, mert a férfi nem vált el a feleségétől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!