Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor valakivel úgy nézünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valakivel úgy nézünk össze, hogy "összevillanyozódunk", annak mindig van szexuális töltete?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez a fajta összenézés "csak úgy", hogy ne jelentsen szexuális vonzalmat?
2024. febr. 18. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Lehet csak én vagyok álmos, de "összevillanyozódunk"? :))

Mire gondolsz pontosan? Illetve biztos vagy benne, hogy amit te érzel, azt a másik fél is érzi?

2024. febr. 18. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
“Összevillanása” válogatja.
2024. febr. 18. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

Pártját fogom. Van olyan, hogy összevillan a szemetek, és olyan, mint egy áramütés, s látod rajta is, átsüt a tekintetén.

Sokszor szebb ez az út egymás felé, mint a beteljesülés. 😁

Paul Géraldy:

Tűnődés

Kíváncsi játék és szeszély

a szerelem először.

Reánk tekint egy szem, beszél,

ígér, s lángjuk előtör.

S minthogy magunkat szerfelett

szeretjük, s ez nagyon jó,

szeretjük őt, aki szeret,

hisz izlésünk hasonló.

Hálálkodunk, kis bánatunk

megosztjuk vele szépen.

Nagyon hamar reákapunk

s udvarlunk cserében.

Már úgy mondjuk, mint szerepünk,

mit elmondtunk ezerszer.

Aztán azért is szeretünk,

mert már elkezdtük egyszer.

/Kosztolányi Dezső műfordítása/

2024. febr. 18. 00:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy van ilyen, de szerintem sokszor csak az egyik fél képzeli be. Az persze nem tudom, hogy a kérdező esete pont melyik.
2024. febr. 18. 00:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Arra gondolok, mikor valakivel egymásra néztek/szemeztek, de olyan mélyre sikerül és olyan váratlanul csap le ez a mélység, hogy úgy érzed mintha megrázott volna az áram.

Elég hülyén írtam le, nem tudom mennyire érthető mire gondolok. Nem mindennapi jelenség, nem működik bárkivel.

2024. febr. 18. 00:43
 6/14 A kérdező kommentje:
A kérdés pedig az, hogy amikor ilyen történik, az mindig szexuális töltetű e vagy lehet "baráti"/egyéb, szexuális töltet nélkül?
2024. febr. 18. 00:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az energiánk interferenciálnak egymással. :)
2024. febr. 18. 06:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet szexuális töltet nélküli is nyugodtan. Képzelj el jó barátokat akik összenéznek, vagy az egyik a másikat nézi. Nem tuti, hogy azért nézi, mert hemperegne vele. Nyugodtan lehetséges az oka a szimpátia, kedvelés, kíváncsiság akár empátia. Valamint amit írtak előttem egyoldalú is lehet az egész mögöttes tartalom. Nem fix, hogy a másik is érzi a szexuális töltetű energiát.
2024. febr. 18. 09:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Általában ha random pl itcán egy ffi es nő mélyen osszenéz hirtelen es odavissza tetszés van, annak nagyon ritka hogy ne lenne szexualis töltése. Mert mi más lenne. Nem is ismerik egymast se barátok se ismerősök semmi.
2024. febr. 18. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked az, akivel osszevillan a tekintet, részedről nyilván szexuális toltete van. A másikat ki tudja?
2024. febr. 18. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!