Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a mesterséges intelligencia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a mesterséges intelligencia odáig fejlődik, hogy a Terminator 3-as Kristanna Loken-hez hasonló teljesen emberi "robotnők" lesznek, akkor már nem lesz szüksége a férfiaknak kb. 90%-ának igazi nőre?

Figyelt kérdés

Aki látta a filmet, tudja, miről beszélek, de aki nem, annak itt egy kép:

[link]

(Megjegyzés: Kristianna baromi jó színésznő, tényleg olyan robotos nézése van. 😁)

Szóval visszatérve a témára: azt nagyon jól tudjuk, hogy az ember kényelmes lény. Topcsajt szerezni viszont sokaknak kihívás. Ahhoz férfivá kell válni, fejlődni kell, meg ilyenek. Nehezen hihető, hogy ha a jövő pasijai előtt lesz ilyen lehetőség, hogy esetleg 10 000 Euróért szerezzenek egy ilyen csajt, aki minden parancsokat teljesíti, akkor ne erre ruháznának be. Pár év alatt egy szegényebb fazon is össze tud rá spórolni.

Hiszen teljesen emberi, ha nem mondják, hogy gép, el sem hiszed.

Én úgy tippelek, hogy a 90% àtáll erre.

Max a maradék 10% fogja az igazi nőket hajkurászni, akik nem akarják feladni a hagyományos nézeteket.

Mit gondoltok?

febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Mondtam én ilyet, hogy várom?

Csak feltettem egy kérdést.

Amúgy, ha mégis a robotokat választanám, nem az ismerkedési problémák miatt tenném. Hanem azért, mert alapból nem igazán bízom az emberekben.

Erre egyértelműen utaltam a #13-as kommentben.

febr. 18. 11:22
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha nem várod és nem okoz gondot nőt felszedni, mi indokolja, hogy újra és újra kiírod?
febr. 18. 12:11
 23/31 A kérdező kommentje:

Ezt a témát rajtam kívül másik is felvetették, én új nézőpontból hoztam.

Azert, mert érdekel a jövő, Michio Kaku-hoz hasonlóan.

febr. 18. 12:16
 24/31 anonim ***** válasza:

Egyébként olyan soha nem lesz, hogy csak robot nőket gyártanak. Pont ugyanúgy lesz robot férfi is.

Mondjuk nem hangzik rosszul, hogy azt csinálja, ami nekem tetszik. Például reggel tovább tudok aludni, a robot addig megreggelizteti a gyerekeket. Kávéval ébreszt, aztán hiszti nélkül elkísér az Ikeába, és hagy nyugodtan nézelődni. Elsőre össze tudja szerelni azt a szájbavert könyvespolcot. Utána pedig kikapcsolt állapotban vár a sarokban a következő hétvégéig. Imádnám!

febr. 18. 12:16
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

24-nekem is tetszene, de éjjel nem kapcsolnám ki :-D

Volt egy film, Én vagyok a te embered - pont erről szól. Ajánlom megnézni.

febr. 18. 12:33
 26/31 anonim ***** válasza:
58%

#18 nem mi nyomatjuk annyira az inceleket, ők hirdetik magukat annyira.

Van olyam gyökér aki mindig így írja alá a semmitérő válaszait.

febr. 18. 12:48
 27/31 anonim ***** válasza:
83%

#25-höz:

A "Better than us" (Jobbak nálunk) c. sci-fi is meglepően erőset alakít ebben a témában (Netflixen elérhető; az nekem önmagában megdöbbentő, hogy ez nem nyugati, hanem orosz mű, de nagyon szép a megvalósítás).

febr. 18. 13:29
 28/31 anonim ***** válasza:
79%
27-koszi a tippet, megnézése majd. Az "Én vagyok a te embered" meg egy német film.
febr. 18. 13:30
 29/31 A kérdező kommentje:

Az AI - mesterséges értelem is jó.

Az mondjuk elég erős társadalomkririka az emberiségre nézve, mert a robotgyerekben több érzelem volt, mint az emberekben.

febr. 18. 13:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Felteszem a listára :) Annyi, hogy az orosz mű azért jóval akciódúsabb, de azért sok kérdést érint a témában.
febr. 18. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!