Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a mesterséges intelligencia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a mesterséges intelligencia odáig fejlődik, hogy a Terminator 3-as Kristanna Loken-hez hasonló teljesen emberi "robotnők" lesznek, akkor már nem lesz szüksége a férfiaknak kb. 90%-ának igazi nőre?

Figyelt kérdés

Aki látta a filmet, tudja, miről beszélek, de aki nem, annak itt egy kép:

[link]

(Megjegyzés: Kristianna baromi jó színésznő, tényleg olyan robotos nézése van. 😁)

Szóval visszatérve a témára: azt nagyon jól tudjuk, hogy az ember kényelmes lény. Topcsajt szerezni viszont sokaknak kihívás. Ahhoz férfivá kell válni, fejlődni kell, meg ilyenek. Nehezen hihető, hogy ha a jövő pasijai előtt lesz ilyen lehetőség, hogy esetleg 10 000 Euróért szerezzenek egy ilyen csajt, aki minden parancsokat teljesíti, akkor ne erre ruháznának be. Pár év alatt egy szegényebb fazon is össze tud rá spórolni.

Hiszen teljesen emberi, ha nem mondják, hogy gép, el sem hiszed.

Én úgy tippelek, hogy a 90% àtáll erre.

Max a maradék 10% fogja az igazi nőket hajkurászni, akik nem akarják feladni a hagyományos nézeteket.

Mit gondoltok?

febr. 17. 23:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

"A nők már így is inkább választják az egyedüllétet mint a lúzer férfiakat,"

Ezt eddig is tudtam. Őket nem érinti majd a téma.

Érinti viszont a SugarBaby/prostitúció témakört. Ezeket a csajokat csak a testükért akarják a pasik, így szükségtelen lesz a szolgáltatásaikat igénybe venni, ha olyan robotnők lesznek, akiket nem lehet megkülönböztetni az igazi nőktől. Ráadásul mivel mesterséges intelligencia fut bennük, sokkal okosabbak lesznek, tehát kommunikációban is jobban teljesítenek majd, mint egy útszéli, 8 általánost végzett, tanulatlan prosti.

febr. 18. 01:05
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem fogja tudni 100%-ban helyettesíteni a valódi embert.
febr. 18. 06:33
 13/31 A kérdező kommentje:

Azon kívül, hogy gyereket nem fog tudni szülni, mindent fog tudni, és mindenre képes lesz - sőt, még többre is - mint egy ember.

Az én szemszögömből például a gép megbízhatóbb mint az ember.

Ha 20 000 Ft-ossal fizetek, akkor nagyon ritkán megyek kasszáshoz. Inkább az önkiszolgálóban fizetek, mert tudom, hogy a gép pontosabban számol, és nem akar átverni.

Ha mondjuk gyerekem lesz, előbb bíznám egy emberszerű robotora, mint egy igazi babysitterre, emberre, aki lehet pedofil, vagy szadista.

Szerintem a gépeké, és azoké az embereké a jövő, akik együttműködnek velük. Most azért utasítjuk el őket, mert nincs sok hasonlóság köztünk. De amikor elmosódik a határ, az értelmiségi réteg a gépet fogja választani.

febr. 18. 06:54
 14/31 A kérdező kommentje:

Bár most már túllépett a kérdés az eredeti témán. 😅

A #13-es kommentem alapján ugyanis az igazi pasik többségére sem lesz szükség, hanem azok egy részét is felváltjá a robotok.

De igen, én ezt vízionálom:

Az emberiség nagy része eltűnik. Marad egy kevés értelmiségi réteg az emberből, akik a humanoid robotokkal alkotnak majd egy társadalmat.

febr. 18. 07:12
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Nem az értelmiségi réteg választja a gépet. Hanem akinek pont annyi elég is, hogy külsőre izgató legyen, amibe beledugja, és élethűen nyögjön szex közben.

Utóbbi pont azért izgatja a férfiakat, mert a többség élvezetét fokozza, ha a partnerének orgazmusa van. Növeli az önbizalmát, férfiasabb lesz a viselkedése, stb. Egy robot soha a büdös életben nem fog elélvezni. Nyöghet, lehet meleg, lehet nedves, de pont az a győzelmi mámor fog lemaradni, hogy ő van annyira férfi, hogy a partnernő remegő combokkal élvezi az orgazmust, amit ő ért el. Nem tudom, hogy ezt a részét érted-e a szexnek meg az emberi kapcsolatoknak, bár szerintem nem.

Ahogy a szép külső is önmagában üres. Mi van, ha jét hónap alatt megunod a robotnőt? Azt hiszed, hogy ha minden este elkenkezés nélkül megkapod ugyanazt a testet, akkor a puszta látványa és érintése ugyanolyan izgatóan hát rád évekkel később is? Ha ez így lenne, akkor a szép nőket sose csalnák meg, főleg nem egy csúnyábbal. Közben meg mennyi ilyen van a való életben....

Van az a típusú férfi, akit imádnak a nők. Akkor is, ha nem magas és izmos, nem jóképű, nem gazdag (bár általában az). Akit hajt a vadászösztön, aki úgy tekint minden nőre, mint trófeára, aki nem felszed, hanem elcsábít és meghódít. Ők mindig átlag feletti intelligenciával rendelkeznek. Nekik például az életben nem fog kelleni se robot se prosti, mert pont a lényeg veszik el.

Azt meg nem hiszem, hogy a prostikat kiütik a nyeregből. Hiszen a számítógépes technika már ma is képes arra, hogy külsőre tökéletes emberekről nézhess képeket és videókat, ahogy szexelnek. Mégsem ez a legnépszerűbb kategória, hanem az amatőr, ahol valódi párok valódi dugása nézhető.

febr. 18. 07:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt te már nem éred meg, kérdező.
febr. 18. 10:50
 17/31 anonim ***** válasza:
58%
#16 ne törd le a kedvét. Nyilván incelkémmel még a robotnők sem feküdnének le, de azért addig is hagyd hogy tovább éljen benne a remény. :)
febr. 18. 11:08
 18/31 A kérdező kommentje:

Nagyon komolytalanok vagytok ezzel az állandó incelezéssel.

Már többször elmondtam, hogy csak erről az oldalról 2 barátnőm is volt.

Szóval, ha volt innen valaki, akkor lehet azt incelezed le, akivel szexeltél. LOL.

febr. 18. 11:11
 19/31 A kérdező kommentje:
*valakid
febr. 18. 11:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
18-en mondjuk soserandiznek innen. Ha meg akad élő nő is, miért várod annyira a robotokat?
febr. 18. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!