Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg kiábrándító lehet vagy csak én viszem túlzásba?

Figyelt kérdés

A barátom csomószor olyanokról beszél hogy pl ő a fasirttol milyen budoseket bufog és ez miért van, vagy hogy ő milyen budoset szart vagy hogy nagyon keményet és most fáj a segglyuka kb így 🤣 hát én meg már nevetek kínomban inkább🤣

Egyszer elkuldte a wcben lévő szarját hogy nézzem meg mekkora adagot rakott ki sztetek normális??

Nem tudom hogy más párok szoktak e ilyenekről beszélni vagy ilyeneket csinálni, de nekem ez nagyon sok.

Sokszor full komoly helyzetekben is , vagy ha osszeveszunk ilyeneket bedob.

Már amugyis rohadtul úgy állok hozzá, hogy nem is akarok vele lenni egyéb okok miatt de ezzel még +ba teljesen azt mutatja h komolytalan vagy nem is tudom.

Mit gondoltok erről?

Szerintetek én túlzok vagy ez másnak is sok lenne?

25/N

2024. febr. 17. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Alja ez a pasi. Nem fog tudni beilleszkedni a társadalomba. Miért is vagy vele egyáltalán?
2024. febr. 18. 07:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elviselned, ami neked gusztustalan.

A helyedben kifejezném az együttérzésemet az ilyesfajta problémáival kapcsolatbean, és ugyanakkor megkérném, hogy ne tájékoztasson a jövőben az efféle eseményekről, mert segíteni úgysem tudok, és nekem ezek nem kellemes témák.

2024. febr. 19. 12:18
 23/24 NTBS ***** válasza:
77%
Teljesen az. Dobd ki, ha nincs ilyesmire igényed!
2024. febr. 19. 14:51
 24/24 Anton Chigurh ***** válasza:
77%

Ez nagyon alpári, ennél nem sok gusztustalanabb dolog van, amit művelhet.

A helyedben beszélnék vele erről, és ha nem érti meg, akkor kiadnám az útját.

Az ilyen embert nem lehet komolyan venni.

2024. febr. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!