Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tényleg kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg kiábrándító lehet vagy csak én viszem túlzásba?

Figyelt kérdés

A barátom csomószor olyanokról beszél hogy pl ő a fasirttol milyen budoseket bufog és ez miért van, vagy hogy ő milyen budoset szart vagy hogy nagyon keményet és most fáj a segglyuka kb így 🤣 hát én meg már nevetek kínomban inkább🤣

Egyszer elkuldte a wcben lévő szarját hogy nézzem meg mekkora adagot rakott ki sztetek normális??

Nem tudom hogy más párok szoktak e ilyenekről beszélni vagy ilyeneket csinálni, de nekem ez nagyon sok.

Sokszor full komoly helyzetekben is , vagy ha osszeveszunk ilyeneket bedob.

Már amugyis rohadtul úgy állok hozzá, hogy nem is akarok vele lenni egyéb okok miatt de ezzel még +ba teljesen azt mutatja h komolytalan vagy nem is tudom.

Mit gondoltok erről?

Szerintetek én túlzok vagy ez másnak is sok lenne?

25/N

2024. febr. 17. 19:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Mát nem érdekled.
2024. febr. 17. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
*már
2024. febr. 17. 19:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát egyébként én úgy voltam vele hogy régóta ismerjük egymást, biztos azért viselkedik így előttem vagy hogy el meri engedni magát előttem...nem is mindig csinálja ezt csak néha rájönnek ilyen rohamok vagy nem is tudom 🤣
2024. febr. 17. 19:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez undorító.
2024. febr. 17. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Mi a fene??

Ha el kezd megint a az* beszélni mond meg neki hogy tudnod kell az utolsó adag hány kurikos volt.

2024. febr. 17. 21:03
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
Ez biztos, hogy kamu kérdés, a kérdező smile használata elárulja őt.
2024. febr. 17. 21:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első randin ilyen volt akkor ezt választottad. Tudtad milyen. Most hirtelen meg undorító. És nem mondom, hogy nem de hát neked jó volt így.
2024. febr. 17. 22:33
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Volt valaha egy ilyen exem. Mindig csak a komolytalanság a gusztustalan dolgok, megmaradt kb egy 5 éves szintjén. Nagyon kényelmetlen volt. Én komolyabb ember voltam. Szakítottunk. Csak pár hónapig jártunk. De nem bánom, hogy nem maradtunk együtt.
2024. febr. 17. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Én egy ilyennel barátkozni se tudnék, nemhogy mást, ez nagyon alpári.
2024. febr. 17. 23:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

13# ne haragudj kerdezo, ennek semmi koze.

Valoszinu a szulei is hasonloak, vagy nem jol neveltek fel oket. Es illetve o ezy nyomi gyerek, aki soha nem tud eretten viselkedni. Ez nem ferfi, hanem gyerek

2024. febr. 18. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!