Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz azzal, hogy a szép nők kedvesebbek?
Alex Lasarev - PUA előadó és humorista - egyik előadásán amellett érvelt, hogy szerinte a szép nők kedvesebbek, és szerinte a csúnya nők azok, akik megnehezítik a pasik dolgát.
Alex arra alapozza az érvelését, hogy a szép nők könnyebben boldogulnak a világban, így nincs okuk arra, hogy haragudjanak arra. Míg a csúnya nők nincsenek rendben magukkal, így ha odamész hozzájuk, el sem hiszik, hogy tényleg akarsz valami komolyat.
Kivételek nyilván mindkét oldalon vannak, de általában igaza lehet Alexnek?
(szerintem igen). Ti mit gondoltok?
Már megint ez az incelezés...
Mindenki incel, aki ír egy olyan kérdést/választ, ami valamelyik nőnek nem tetszik?
Le kellene már erről szokni, mert nagyon komolytalan.
Egyébént nem barátom, nem vagyok incel. Két barátnőm is volt innen az oldalról, az egyikük kifejezetten ebből a rovatból.
Azt meg a kérdés indítójában vállaltam, hogy én mit gondolok. Azért írtam ki a kérdést, mert érdekel, hogy mások mit gondolnak.
Egy igazi incel egyébként sem fog kiírni ilyen kérdést, mert nála nem releváns a téma. Nem hisz a PUA-ban, így annak sem, amit Alex beszél. Nem hisz magában sem, szóval nála eleve nem téma, hogy a szép vagy a csúnya nők a kedvesebbek-e, mivel egyáltalán nincsenek az életében nők.
mint a 4-esből adódón következhető, vannak tahó "legszebb nő"-k is. :D
Aszonnya én vagyok a legszebb...
(a 4-es konkrétan egy selejt, ha már itt tartunk..)
12 nem jó út, ha már csak pl az igazgatónkat nézzük, kifejezetten rühelli a szép nőket.
Legfeljebb az álló tökű hülyegyerekeknél lehettek befutók, az emberek 95%-a leszarja, hogy néztek ki.
Pedig a 4-esnek, 9-esnek és a 12-esnek, 15-ösnek igaza van.
Én vékony vagyok, de nagyon csúnya arcú. Teljesen máshogy viszonyulnak hozzám az emberek - leginkább a férfiak, de sok nő is -, mint az átlagos vagy szép arcúakhoz. Nem lehet meglepő, hogy az én hozzáállásom is ehhez igazodott...
pua :D
az mekkora egy baromság...
és a kérdésre is a válasz h marhaság.
ez kinézettől független.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!