Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértesz abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz abban, hogy mindenki szép és mindenki ronda bizonyos perspektívából?

Figyelt kérdés

minden ember lehet helyes vagy ronda..attól függően milyen szándékot, bensőt találtunk a külső mögött képes megszépülni, megcsúnyulni az illető..

így akár ráununk a csinikre és megszűnik a vonzódás vagy izgatni kezd az akivel eszünkbe nem jutna együtt lenni..

2018. ápr. 14. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben így van.

F35

2018. ápr. 14. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
4%

Így van, de mégse. Aki külsőre szép/jóképű annak teljesen mindegy milyen szándékai vagy bennső értékei vannak, mindig az első benyomás a legmeghatározóbb.

Aki pedig nem ilyen annak ugyancsak mindegy milyen szándékai vannak, hiszen a szándék és bennső önmagában kevés.

2018. ápr. 14. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem!

Én minden perspektívából szép vagyok.

2018. ápr. 14. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt, hogy ki, mikor, kit, és milyen szempontok alapján lát szépnek, nem te fogod eldönteni. De ha nem tetszik, áltasd csak magadat tovább a kérdés kifejtés részében olvashatóhoz hasonló bullshit dumákkal.
2018. ápr. 14. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Drága Jaguar Warrior, amíg szexelni is kell(ene) az illetővel, addig a (szerintetek jó) belső tulajdonságok megléte vagy nem léte nem fogja felülírni a külső fontosságát. Nyilván senkinek sem kizárólag a külső fontos, ha szerelmi partner választásáról van szó, de annak a jelentőségét, vagy a szempontok sorrendjében elfoglalt helyét teljesen sohasem fogja tudni senki kívülálló sem megszüntetni, sem csökkenteni. Kizárólag belső tulajdonságok a bármiféle szexualitástól mentes barátság esetében számítanak minden másnál jobban.
2018. ápr. 14. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én minden perspektívából ocsmány vagyok :(
2018. ápr. 14. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek abban, hogy a szemlélődő a saját szemszögedből szemlélődik, ízlése egyéni, a kérdés pedig értelmetlen.

31/f

2018. ápr. 15. 00:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből annyi igaz, hogy lehet valaki külsőre olyan taszító, hogy azt semmilyen belső tulajdonság nem tudja kompenzálni. És fordítva: lehet valaki belső tulajdonságait tekintve olyan ellenszenves, hogy bármilyen vonzó külső sem tudja azt ellensúlyozni.
2018. ápr. 15. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindenhonnan ronda vagyok, de a prostikat nem zavarja.
2018. ápr. 15. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 😂😂😂😂😂😂😂
2018. ápr. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!