Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért olyan könnyű az élet?
"Mást egy fél éven belül elvesznek"
Majd egy fél éven belül el is válnak.
Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz, hogy nehéz
Nem tudom, nekem 2022 Januárjában jöttem össze a párommal pár hónap után már egyre többet aludtam nála aztán Áprilisban azon kaptam magam, hogy nem megyek vissza anyámhoz mert ide költöztem .
Házasodni mindkettőnk megbeszélése alapján nem fogunk mert csak egy papír és nem látjuk benne miért kéne. Már van egy közös hörcsögünk és még csak most vagyunk együtt 2 éve pontosan, plusz 3 hét :D Max a regisztrált élettársi kapcsolatokat fogjuk meglépni, de ennyi.
30N
Az élethez szerencse IS kell, ahogy a mondás tartja. Az "is"-t azért írtam csupa nagy betűvel, mert a személyes munka/felelősség sem megkerülhető. Tény, hogy 0 szerencsével hajthat valaki akárhogy, a befektetett energia önmagában nem garantálja a sikert.
Viszont, a személyes felelősség sem kenhető a szerencse hiányára. Például, miért vagy évek óta egy olyan hapsival, aki még arra sem hajlandó, hogy veled együtt éljen? Ennyi idő alatt találhattál volna olyan férfit is, aki el is vett volna...
Én is sokat gondolkozom ezen. Egyetértek azzal, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, de akkor sem hiszem, hogy mindenkinek egyformán nehéz ez a kereszt. Én próbálom megtenni a tőlem telhetőt, de akkor is van, amin nem tudok változtatni, és őszintén szólva sokszor már bele is vagyok fáradva az erőlködésbe. Nem tudok ezzel mit kezdeni, én sorsnak mondanám.
F41
Figyelj, nem mindenkinek könnyű ám, legfeljebb mások jobban viselik.
Az is lehet, hogy mások meg rólad gondolják azt, milyen könnyű.
Ámbár megértelek teljesen. 2 hosszabb kapcsolatom és egy házasságom (gyerekkel) tönkrement. 26 éves vagyok. Körülöttem meg sokan normális(nak tűnő) párkapcsolatban, házasságban élnek. Tud idegesítő lenni🥲
"Másoknak se könnyű. Másoknak is megvan a maga keresztjük."
Problémája mindenkinek van, de egyeseknek kifejezetten jó élete van. Sokan cserélnének a gazdagok nehézségeivel. Milyen jó lenne, ha csak annyi bajom lenne, hogy rosszul megy a cég, és már nem havi 2 milliót keresek, csak 800 000-et. :D
Ettől függetlenül tény: az embernek tenni kell azért, ha többet akar elérni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!