Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két eltérő nemű, hasonlóan vonzó ember, akiknek a jelleme is nagyon hasonló, lehetnek barátok anélkül, hogy több lenne köztük?
Figyelt kérdés
Külsőséget azért írtam, mert nincs az, hogy az egyikőjük kicsit előnytelenebb külsejű ezért a másiknak biztosan nem tetszene meg hiába a jó jellem. Mindketten hasonló egyének és nagyon jól el szórakoznak ketten. Ritkán találkoznak de írásban napi szinten kommunikálnak. Szexuális téma vagy flort nincs. Mindkettő kapcsolatban el. Működhet így, vagy veszélyes terep?2024. febr. 15. 17:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem lehetnek. Ha mindkettőnek jól működő, stabil párkapcsolata van, nem hinném, hogy veszélyes terep lenne.
2/6 anonim válasza:
ha flört nincs és szextéma sem, akkor semmi gond, akkor miért aggódsz?
bár irok neked valamit, egy ismerősőmnek elég volt, egy ölelés mondatot belecsempésznie egyszer a levelezőbarátnak, köszönetképpen, és az lett, hogy elkezdtek tudatalatt vonzódni egymáshoz, hiába kerülőd a végén valami elcsattan, akaratlanul is, mert ez egy tudatalatti játék aminek van némi alapja a felszin alatt, csak nincs kimondva ennyi
3/6 anonim válasza:
amondó vagyok, ha feltetted a kérdést, akkor valami már elkezdődött, és aggódsz valami miatt, kezded érezni, hogy kezdtek kötödni egymáshoz, és hiányozna, ha naponta nem jelentkezne be, vagy elvonulna egy hétre és nem lennél a játszótársa, megtudnád, hogy mit jelentetek egymásnak, próbáld ki és megtudod, mibe kezdtél bele..
4/6 anonim válasza:
Én egyetértek a 3-al. Aki ilyeneken gondolkodik az nem boldog a párkapcsolatában, valami hiányzik neki.
Legjobb lenne megszakítani a "barátságot" és inkább a kapcsolatba tenni az energiát és ha akkor is ott az űr egyértelműen szakítani.
5/6 anonim válasza:
Nekem van ilyen barátom, ugyanezek a paraméterek. Semennyire nem vonzó számomra, objektíven látom, hogy nem csúnya, de nem érdekel. Köztünk ez így oké.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem veszélyes terep, működhet, kivéve, ha a a kapcsolatban lévők másik fele nem értelmez félre ebből a barátságból semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!