Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Tegnap valentin nap volt es kettesbe akartam volna lenni a baratommal de az egyik haverja pont aznap jott messzirol es vele talalkoztunk este. Mar ez is egy ok a kiakadasomra, de nem ez a legnagyobb problema. Meg csak most kezdodott. Szoval ez a haver random mutatott egy videot a baratomnak es o elforditotta a fejet rogton.(ami ez esetben jo) Itt furcsaltam a dolgot es megkerdeztem hogy megnezhetem-e. Persze azt mondta nem. Nagy nehezen megmutatta, miutan vagy fel orat gyozkodtem. Egy csaj tancolt szinte semmibe. Miert? Miert kell ilyet mutogatni a baratomnak mikor ott vagyok mellette? Gyerekes es undorito. Nem tinik vagyunk mar, kozel 30. Mellesleg van baratnoje neki is.. Szoval kiakadtam es kiosztottam. Erre meg o volt felhaborodva. Baratommal meg az a baj hogy csendben ult mert nem akart csatlakozni a vitankba. Jo oke megertem hogy nem, de azert szolhatott volna valamit. Ugy jott le hogy en vagyok a hulye es tulreagalom. Meg ha ketten lettek volna, oke. Pasibol vannak, mindenki nez ilyen noket szinte..de mikor ott ulok en is? Es pont ezen a napon? Ezzel csak azt erte el hogy a baratommal osszevesztunk miatta.
2024. febr. 15. 08:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
73%

#10:

1.Egy felnőtt nőről van szó nem a gyerekemről. Ez nem szidás, ő kért véleményt, tessék itt vannak. Nem tudom mégis mit várt a kérdező, a srác haverja is hibás, de jól tette a barátja, hogy nem veszett össze vele egy ilyen hülyeség miatt.

2. Attól még, hogy itt teszed az agyad, hogy milyen jó kisfiú vagy, nem fogsz jobban kelleni a nőknek. Egy haver különben is 1000x többet ér, mint a sok figyeleméhes nő, akiknek az érzelmi intelligencia szintje kb egy 12-13 éves szintjén lehet.

2024. febr. 15. 10:25
 12/43 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy hány évesek vagytok, ez tini párkapcsolatok kategória…
2024. febr. 15. 10:27
 13/43 anonim ***** válasza:
40%

11# egy felnőtt nőről van szó igen akit a társa választott partnernek!!

Attól még hogy neked a haver lenne az első, még nem mindenki fogja fel így, gyermekem nem a haveromtól lesz, házat építeni, a munkában támogatni és a mindennapokban nem a haverom fog hosszútávon..

érdemes ezen gondolkozni és igen ha erre megfelelő nőt találok minimum!! Hogy tisztelem és kivédem! És nem hagynám hogy kellemetlen szituációba hozzon egy jószándékú”” haver.

2024. febr. 15. 10:30
 14/43 anonim ***** válasza:
64%

#10:

Ha a kérdező lement önszántából egy olyan szintre amire nem kellett volna akkor ne csodálkozzon azon, hogy a párja nem állt ki mellette. Ez ilyen marha egyszerű.

Ha neked van pofád kinyitni a pofád indokolatlanul akkor a következményeket is viseld el!

Felnőtt nő, nem 13 éves kis tini.

Egya nem a barát előtt kellett volna cirkuszt rendezni ha már egyszer olyan rosszul esett neki, hogy a haver mást nőt mutogatott a párjának hanem négyszemközt megemlíteni, hogy többször ilyesmit nem szeretne átélni, bár lehet nem is kellene, mert a párja önakaratabból beszélt volna vele, hogy nem okés a helyzet.

Attól, hogy valaki bunkó te neked nem kéne annak lenni és főleg nem azzal a személlyel, aki egyal nem tehet a történtekről. Most szépen odajutott a kérdező, hogy a párja jogosan haragszik rá. Még pár ilyen szitu és szedheti a sátorfáját is. Normális férfi nem visel el hisztis gyereket.

2024. febr. 15. 10:33
 15/43 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy meg 90-99,99%, hogy a drága kérdező vágott pofákat a haverra hiszen kettesben akart lenni a párjával és annak hatására kapott egy képzeletbeli pofont azzal kapcsolatban, hogy nem ő a világegyetem legfontosabb szereplője.
2024. febr. 15. 10:36
 16/43 anonim ***** válasza:
37%
Ha a kedves haver hülye és vendég!! Létére nem tudja hogy kell viselkedni igenis határokat kell húznia valakinek, és igenis kurv*gáz hogy a párja szerint ez Okés, és felnőtt férfi létére nem tud dönteni hogy haver vagy a barátnő érzései a fontosabbak.
2024. febr. 15. 10:36
 17/43 anonim ***** válasza:
74%
Mint írtam nagy a valószínűsége annak, hogy a kérdező provokálta a havert és azért csinálta. Nagyon is jól tette. Én se tűrném, hogy a kis hercegnő durcizik. Majd rájön a párja is kivel is van együtt. Nem tartozik felé semmivel az égvilágon a haver mert nem az ő haverja és végképp nem kellett volna eroltetni még a vidi mutogatását se nemhogy fejmosást adni neki aztán még össze is veszni a párjával aki nem tehet róla, hogy nem bírt magával a kérdező.
2024. febr. 15. 10:41
 18/43 anonim ***** válasza:
48%
#13: Megvédem én a nőmet, amennyiben nem provokálja magát, meg a haveromat, hogy hogyan nem ő a legfontosabb személy ezen a világon és hogyan létezhet pont Valentin napon rajta kívül bárki más, pláne egy meztelen nő. Nem rátámadt a haverom, nem beszólt neki, hanem a csajom provokálta ki, hogy mutassa meg a képet. Nem mindegy.
2024. febr. 15. 10:51
 19/43 anonim ***** válasza:
45%
18# ha neked a haver és egy idegen meztelen nő fontosabb mint a barátnőd az egyéni szoc problem. :D
2024. febr. 15. 10:55
 20/43 anonim ***** válasza:
67%

Egyrészt a haver azért ment hozzajuk, mert a párjával akart találkozni. A kérdező csinált belőle nagy ügyet, mert hát Valentin nap volt és a terve nem jött össze. Ami az ő egyéni problémája. Másrészről pedig hogyha nem vágott volna savanyú citrom arcot a havernak, nem mutatta volna ki, hogy nem kívánt személy akkor a haver LEHET nem mutogatott volna más nőt. Mivelhogy a baj forrása maga a kérdező így nincs bőven min kiakadni. Első perctől kezdve ahogy szóba került a haver fújta magát, mint egy ötéves kislány, mert nem kapott csokit.

Harmadrészt neki nem kellett volna reagálni a haverra hanem csak később kettesben.

Ő inkább eljátszotta az etikett kisasszonyt ki hogyan viselkedjen, mit mondjon és még össze is kapott a párjával később.

Annyit ért el, hogy ég az arca a partnernek miatta és feszült a légkör.

Majd most kíváncsi lennék arra hogyha máskor előkerül a haver mit fog csinálni.

Haver/barát inkább amúgy, mint elkényeztetett pitsa.

2024. febr. 15. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!