Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Tegnap valentin nap volt es kettesbe akartam volna lenni a baratommal de az egyik haverja pont aznap jott messzirol es vele talalkoztunk este. Mar ez is egy ok a kiakadasomra, de nem ez a legnagyobb problema. Meg csak most kezdodott. Szoval ez a haver random mutatott egy videot a baratomnak es o elforditotta a fejet rogton.(ami ez esetben jo) Itt furcsaltam a dolgot es megkerdeztem hogy megnezhetem-e. Persze azt mondta nem. Nagy nehezen megmutatta, miutan vagy fel orat gyozkodtem. Egy csaj tancolt szinte semmibe. Miert? Miert kell ilyet mutogatni a baratomnak mikor ott vagyok mellette? Gyerekes es undorito. Nem tinik vagyunk mar, kozel 30. Mellesleg van baratnoje neki is.. Szoval kiakadtam es kiosztottam. Erre meg o volt felhaborodva. Baratommal meg az a baj hogy csendben ult mert nem akart csatlakozni a vitankba. Jo oke megertem hogy nem, de azert szolhatott volna valamit. Ugy jott le hogy en vagyok a hulye es tulreagalom. Meg ha ketten lettek volna, oke. Pasibol vannak, mindenki nez ilyen noket szinte..de mikor ott ulok en is? Es pont ezen a napon? Ezzel csak azt erte el hogy a baratommal osszevesztunk miatta.
2024. febr. 15. 08:46
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
98%
Talán kissé túlreagáltad, de valóban illetlenül viselkedett a barátod haverja.
2024. febr. 15. 08:48
 2/43 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is kicsit túl reagáltad, de attól még illetlenség volt tőle/tőlük. Emiatt összeveszni szerintem teljesen felesleges volt. Beszéljétek meg.
2024. febr. 15. 08:51
 3/43 anonim ***** válasza:
86%
Nem miatta vesztetek össze. A barátod elfordíotta a fejét, és te győzködted fél óráig (a számodra fontos Valentin napodból), pedig már sejthetted, milyen jellegű kép. És aztén te akatál ki és kiosztottad. Minek? Az egész nem lett volna, ha nem szólsz egy szót sem.
2024. febr. 15. 08:54
 4/43 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező meg se haragudj, de hisztéria vagy. A barátja nem a te barátod, nem kötelező neki téged tisztelni nemhogy kedvelni. Mit vársz olyan embertől, aki egy primitív bunkó? Egy kukkot nem kellett volna szólnod mert a párod elforditotta a fejét, megtisztelt téged azzal, hogy nem bámulta előtted!

Te meg fogtad magad és nem tisztelted meg az ő barátságát a baráttal.

Lenézetted magad és őt is.

Már nem rosszból, de miért ér annyit egy farok, hogy megalázd magad miatta? Mégha nézte is volna akkor se szóltam volna semmit hanem amint eltűnt volna a haver kiraktam volna örökre a partnert.

Te miért mész le lábtörlőbe egy farok miatt? Nem értem.

2024. febr. 15. 09:07
 5/43 anonim ***** válasza:
78%
Én nem könyörögtem volna, hogy meg nézzem, nyilván való volt a tartalom. Ha mégis megnéztem volna annyit mondtam volna, hogy jó csaj de én jobban tudok táncolni. Ezzel fel hergeled a barátod és már csak a te táncodra kíváncsi. Amit ugye egy vággyal teli szeretkezés szokott követni. Legyen nagyobb önbizalmad.
2024. febr. 15. 09:08
 6/43 anonim ***** válasza:
71%

Nincs olyasmi valójában, hogy "jogos" vagy "jogtalan", mert te egyszerűen kiakadtál és kész. Bár nem érthető miért. Egy számodra "fontos" napot tönkretettél a nagy semmi miatt. Helyedben elnézést kérnék mindkettő férfitól és soha többet nem háborodnék fel ilyesmin főleg, hogy valójában okod nem volt rá hiszen nem nézte a videót meg.

Minden rendben van amúgy köztetek vagy ad neked indokot arra, hogy ne érezd magad jól?

Hogy-hogy nincs önbizalmad, se önbecsülésed kérdező?

2024. febr. 15. 09:16
 7/43 anonim ***** válasza:
71%
Nem jogosan akadtál ki. Ahelyett, hogy annyiban hagytad volna a dolgot, még vitálval elment egy csomó idő, ami alatt lehet már eltudtatok volna szabadulni és kettesben tölteni a Valentin nap hátralévő részét. Nem is értem miért kérdés ez egyáltalán, közel 30 évesen én sokkal érettebb viselkedést várnék el egy nőtől és nem az nem mentség, hogy a haverja is éretlen. Én se szóltam volna közbe a barátod helyében, mivel te csináltál ekkora ügyet ebből.
2024. febr. 15. 09:25
 8/43 anonim ***** válasza:
36%

"Már nem rosszból, de miért ér annyit egy farok"

Íme az értékes nő...

2024. febr. 15. 09:42
 9/43 anonim ***** válasza:
75%
Szóval 30 évesek vagytok. Te biztosan nem vagy annyi mert ez írtó gyerekes dolog volt tőled.
2024. febr. 15. 10:10
 10/43 anonim ***** válasza:
27%
Jaj mindenki szidja a nőt azaz! Azt mindig lehet és mindenért kussoljon. Szerintem igenis a párodnak kellett volna hogy legyen elég tökę és kiossza a kedves haverját hogy ilyent nem illik, az egyik a másik hogy neki nincs szüksége ilyenekre, társaságban végképp lealacsonyító és szerintem túl intim… haverral sosem nézegetnék ilyeneket, ha szingli vagyok is és nagyon kivagyok éhezve inkább egyedül nézek ilyeneket. De vérig fel lennék háborodva hogy olyan személyt akarnak megbántani a haverok” akit szeretek és tisztelek! Haverral akármilyen is nem tudom a jövőm építeni, egy jó nővel pedig igen! Ez az amit sok férfitársam nem hajlandó felfogni agyilag.
2024. febr. 15. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!