Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen, aki szereti a Valentin napot?
A környezetemben senki nem ünnepli kifejezetten, tehát max együtt vannak aznap ha nem élnek együtt, de nem mennek étterembe, nem ajándékoznak. Gyakorin meg egyenesen utálják :D Én szeretem ezt az ünnepet is ahogy az összeset. Nem csak holnap fogom szeretni a párom és nem csak évente egyszer ezen a napon megyünk étterembe.
Van még valaki, aki ünnepli és nem hány tőle? :D
"Nem csak holnap fogom szeretni a párom és nem csak évente egyszer ezen a napon megyünk étterembe."
A legtöbb ember pont ezért nem ünnepli kifejezetten, mert nem csak ezen az egy napon fontos kifejezni a szeretetünket és erőltetettnek érzik, hogy van egy erre kijelölt nap a naptárban. Eddig még egy olyan férfival se volt kapcsolatom, aki rajongott volna a Valentin napért, a férjemmel se szoktunk ajándékozni, de az első babánkat pont Valentin napra várom, úgyhogy ha ajándékoznánk is, ez pont jó ajándék lenne egy életre (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!