Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi képes megcsalni a baratnöjét, kapcsolat kezdetétől, szeretheti ?
Figyelt kérdés
Eljárnak szórakozni,bálba,wellnessezni, de fojamatosan más nővel is foglalkozik.2024. febr. 12. 20:39
41/52 NTBS válasza:
Mindkettőtöknek teszi a szépet és hazudik.
De te sem vagy hűséges, akkor miért várod el, hogy csak veled legyen?
42/52 anonim válasza:
#40: 😂🤣😂🤣
Kérdező én sem értem, hogy miről dumálsz. Te ugyanolyan gyökér vagy, mint ő. Megérdemled a sorsod. 😊🤭😊🤭
43/52 anonim válasza:
Kiírtad volna a kérdést GYK-ra, hogy másoktól vígasztaló megnyugtató választ kapj arra a kérdésre, amire te is nagyon jól tudod a választ?
44/52 anonim válasza:
Lehet, hogy szereti, mint egy kedvenc butort.
45/52 anonim válasza:
azért mert egy férfi beléd logatja a farkát fix hogy nem szeret .. naív kicsi drága. :(
46/52 anonim válasza:
A véleményem szerint mindig a nők a hibásak! Miért? Mert baromira gyengék. Egy erős nőt is meg lehet csalni, de 3 perc után ott repül a pasi. A megcsalás oka sem mindegy. Baromira sok a jégcsap meg a frigid nő, ez a barna hosszúhajú szexorientált, bújós, kedves szomszéd lány típus ritka mint a fehér holló. Ellenben ma ne,fáj a fejem, két hete már szexeltünk, fekszik mint egy darab fa, sótlan nőből meg Dunát lehetne rekeszteni.
47/52 anonim válasza:
"#24 Hogy engem szeret, a barátnővel csak azért megy el wellnessezni, mert a nő szeretné mert sokat dolgozik,főzz neki segít neki, hogy pihenjen egy kicsit a kedvébe jár de ő nem szívesen megy. Monta hogy menyünk együtt is el vagy 2napra, meg ha bene vagyok akkor szakít a barátnővel ha énis . De szerintem csak hazudik"
Ahelyett, hogy nős faszikkal b.szatod magad, inkább egy heLYesírási szótárat forgatnál
48/52 anonim válasza:
Persze. Én is minden nőmet megcsaltam eddig.
Mi ezzel a gond? Így is velem maradnak.
49/52 anonim válasza:
Nyilván nem. A megcsalás kizárja a szerelmet, szeretetet, tiszteletet, megbecsülést stb.
50/52 kov74 válasza:
Akkor az a nő csak arra van neki akihez hazamegy , elvan vele meg jó ha van otthon egy háztartásbeli aki mos rá meg főz neki, stb... de gondolj csak bele kb mennyire tisztelheti ha megcsalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!