Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok elmebeteg, fiatal lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon furán hangzik.. de most komolyan. Hol tudok? Számomra izgalmas lenne egy bolond fiatal lánnyal lenni 😁😁2024. febr. 12. 19:14
11/24 anonim válasza:
Pszichiátrián nyilván. Mondjuk baromi ocsmány alak lehetsz, ha leszedált, szinte öntehetetlen nőkre buksz. Neked is ott lenne a helyed (vagy a böriben)...
12/24 anonim válasza:
Szinte bárhol
Tele van a világ elmebeteg kacsa szájú, tucat libával
Abból van a legtöbb
Nem lesz nehéz dolgod
14/24 anonim válasza:
Ismerkedj egészségesekkel és viselkedj úgy hogy elmebetegek legyenek, neked biztos menni fog.
15/24 anonim válasza:
Én mondjuk pont jó is vagyok közben de a legtöbb elmebetegnek nincs olyan külseje mint nekem vagy amber heard-nek
Mert gondolom ez a fantázia hogy őrült és szexi legyen
16/24 anonim válasza:
Bárhol. A nők 70%-a nem normális, idegbeteg vagy szociopata
17/24 anonim válasza:
Kérdező - Számodra mit jelent az, hogy elmebeteg?
18/24 A kérdező kommentje:
Hát bolond.. elmebeteg 😁 múltkor láttam a gy filmet ahol a csaj a pasit sokkolóval büntette ha hazudni mert
2024. febr. 13. 14:13
19/24 anonim válasza:
Na,megjöttünk.Ez is a sokkolófétises gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!