Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél abba, hogy bizonyos okok miatt egy lányismerősöd hozzád költözzön pár hónapra, aki tőled semmi komolyat nem akar?
Viszont nem veti meg a szexet más pasikkal, így úgy menne hozzád haza, hogy valami csávóval együtt volt aznap.
Lennél ilyen rendes?
Haverom ihlette a kérdést.
19# helyfüggő.
Pesten kb 1 hónapon belül találna, persze szakma függő.
Persze. Volt is már ilyenre példa. A lakást ígyis úgyis fent kell tartanom, az a napi két marék kaja amit megevett, az meg nem jelentett gondot.
Viszont a lakásba nem hozhatott palit.
Ilyen feltételekkel most is belemennék.
Semmiféle ismerős nem költözhetne hozzám, tökmindegy a neme, pénzért se, nemhogy ingyen. A nemi élete meg egyáltalán nem érdekel.
N
Mi ez a hülye kérdés?
Ha nem kefélni lakik veled, akkor minek? Bérlőként? Azért fizetni szokták akkor meg azt csinál amit akar az életével?
Azt mondanám neki hogy akkor jöhet ha nem hoz fel hozzám pasikat amikor én ott vagyok és nem kell hozzájuk alkalmazkodnom.
Magyarán ha nem vagyok ott annyit dugnak ott amennyit csak akarnak de ha pl hamarabb haza jövök elvárom, hogy gyorsan hagyják abba és tegyenek maguk után rendet, a pasi meg tűnjön el gyorsan.
Az meg kizárt, hogy este buliból haza hoz egy kant és ott reszelnek a szomszéd szobában. Én meg nem tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!