Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati szakértöknek miért az a gyakorlatilag egyetlen tanácsuk és a módszerük lényege, hogy "változz meg"?
Mert nem az a módszerük lényege. Szerintem te még életedben nem voltál ilyen terápián, amin egyébként mindkét fél részt szokott venni, nem pedig az egyik nyakába próbálja varrni a dolgot. A párkapcsolati terápia két személlyel működik, ha az egyik fél nem akarja megmenteni a kapcsolatot, nem jelenik meg a terápián, akkor csak magadra nézve kérhetsz segítséget. De ezt már nem párkapcsolati terápiának nevezik, ahhoz két fél kell.
Egyébként nem kell ahhoz feltétlenül valamelyik félnek sz*rnak lenni, meg hibásnak lennie, hogy egy kapcsolat tönkremenjen. Ha például teljesen más jövőkép van kettőtök előtt, akkor ez előbb-utób ki fog ütközni. Ha az egyik fél akar gyereket, a másik pedig nem, az máris tönkrecseszhet egy kapcsolatot.
" Ha az egyik fél akar gyereket, a másik pedig nem, az máris tönkrecseszhet egy kapcsolatot."
Itt sinca se jo se rossz.. nyilvan a nok is csak pjol kereso ferfitol akarnak gyereket.. olyant meg nem lattam amikor a jo kepu pincer, pék, eladó, futár ferfitol gyereket akart volna no a mai vilagban nem a regiben !!
"olyant meg nem lattam amikor a jo kepu pincer, pék, eladó, futár ferfitol gyereket akart volna no a mai vilagban nem a regiben !!"
Szerintem mozdulj ki többet a szobádból, ha nem láttál még ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!