Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel abban, ha valakit el sodórt tőled az élet és úgy érzed hogy van még közöd hozzá, akkor lesz még dolgod vele?
Hittem.
Volt az illetővel egy teljesen lezáratlan ismerkedésem,de éreztem,hogy még lesz folytatás.
Lett is,de részben úgy,hogy én kerestem,majd később ő engem,de teljesen más körülmények miatt.
Jött valaki új,és elmúlt az érzés,viszont vele is ugyanebbe a helyzetbe kerültem..
Lesz még dolgod vele, de nem személyesen. Ha ilyeneken gondolkodsz, az azt jelenti, hogy még nem tetted túl magad rajta, nem tudtad teljesen lezárni a kapcsolatot. Emiatt ne őt üldözd, hanem a saját gondolataidat, érzéseidet próbáld helyretenni.
Nekem volt hasonló, és mondhatom pokoli érzés amikor azt érzed, hogy "ennek nem így kellett volna végződnie". Ami segít, ha visszaemlékszel az elmúlt időszakra, és elképzeled milyen lenne, ha egy utolsó beszélhgetésben elmondhatnál neki akárrmit. Az is segít, ha egy "búcsúlevélben" leírod a gondolataidat erről, persze ne küldd el. Ez ad egy lezárást, ami ha nem is tökéletes, de legalább valami. Amúgy, ahogy az előttem válaszolók írták: lépj tovább, jövőt jósolni nem tudsz, ne is akarj, nem lehet megmondani, hogy találkoztok-e még valaha vagy nem. Ezért élj inkább a mában és azokra figyelj, akik most körülvesznek.
17/17
Én írtam elengedő levelet.
Elég hosszú lett.
Le lettem b@szva hogy nem vagyok normális mert hogy milyen hosszú.
De utána megdicsérve hogy nagyon szép email lett.
Persze ő dobott ki de utána még megkaptam hogy életében nem kapott annyi szeretetet törődést figyelmet mint tőlem.
Persze reménykedtem de azóta sem jöttünk újra össze.
Kb 1 éve volt azóta sem talál senkit fent van még a Tinderen.
Nincs sors.. véletlenek vannak.. jó időben jó helyen az is van.. a többi sallang.. Aza hajó ami egyszer elment 99% hogy nem fog még egyszer ugyan ott kikötni!
Ha valaki tetszik akkor azt akkor kell megfogni amikor van rá lehetőség mert lehet 1 hét ,1 hónap 1 év múlva más fogja elrabolni a szivét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!