Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Voltatok így?
Figyelt kérdés
Összejársz valakivel
Elkezdesz érezni iránta
Megijedsz ettől
Távolsagot próbálsz tartani vele
2024. febr. 7. 11:25
1/9 anonim válasza:
Persze, sugarbaby kapcsolatban is volt.
2/9 anonim válasza:
Aki így érez és viselkedik az éretlen nemeket nem nézve.
5/9 anonim válasza:
Maximum azon gondolkodnék el, hogy vele úgy tűnik minden jó...akkor akarok e komolyabbat összeköltözni együtt élni stb....
6/9 anonim válasza:
Ebben az esetben előre menekülni nem hátra vagy megtorpanni.
7/9 anonim válasza:
Ilyen szerintem ritkan van. Ha érzünk valamit, akkor inkább keressük a közelségét, nem?
Mikor gondolkododunk, pl hogy passzolunk-e, inkább jellemző a távolságtartás.
8/9 anonim válasza:
"Ilyen szerintem ritkan van. Ha érzünk valamit, akkor inkább keressük a közelségét, nem?"
Lehet hogy kötődési problémái vannak, intimitáskerülő.
9/9 anonim válasza:
Volt ilyen csak a végén nem én szakítottam.
Legalábbis más magyarázatot nem találtam rá hogy miért vetett véget a kapcsolatnak.
Minden szép és jó volt pedig.
Gondoltam én is a Border line-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!