Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire természetesek szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire természetesek szakítás után az öngyilkos gondolatok?

Figyelt kérdés
10 évig jártunk, ő volt az első. Egyszerűen nem bírom felfogni
2024. febr. 6. 17:39
1 2
 11/13 Adamik Betti válasza:

Hogy vagy azóta?

Pontosan ebben a cipőben járok.. 10 éve tart, első kapcsolat (17-18 voltunk), tavaly megkérte a kezem, az esküvőt, a családot a boldog életünket terveztük, majd egyik nap hirtelen sírva közölte, hogy sosem volt önálló felnőtt élete, nem tudja az milyen, és meg kell próbálnia. Most egy hónapig még együtt vagyunk, hogy ő is lássa hogy tényleg ezt akarja-e, vagy csak egy hirtelen jött, múló félelemről van szó. Két hét van még, nagyon őrlődik (szeret, vigyázni akar rám, de közben benne van ez a vágy), én majd megbolondulok mert én is nagyon szeretem.

márc. 4. 09:44
 12/13 Adamik Betti válasza:
Előző vagyok. Még hozzá tenném, hogy a saját, szép nagy kertes házunkban élünk két cicával, őket is nagyon szereti. Én vagyok az egyetlen akiben teljesen megbízik, másnak szinte semmit nem mond el magáról. Mindent megtudunk beszélni, együtt nevetni, hülyéskedni, támogatni egymást, a szexuális életünk elég aktív. Szóval számomra felfoghatatlan ez az egész, nagyon félek hogy elhagy mert túl erős benne ez a vágy, ha így lesz tudom, hogy el kell fogadnom, de már most megjelennek a sötét gondolatok hogy mi lesz akkor. Javasoltam egy két hónapos külön költözést ezen is vivodik..
márc. 4. 09:50
 13/13 Adamik Betti válasza:
Sorry megint én, lemaradt, hogy 27 éves nő vagyok.*
márc. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!