Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon működhet olyan kapcsolat, ahol az egyik fél
szeretne gyereket, a másik viszont nem?
Figyelt kérdés
Változhatnak az elképzelések és hogy ki mit szeretne idővel? Esetleg idősebb korban? (20-25 között vagyunk)
Valakinek van úgy tapasztalata, hogy két különböző elképzeléssel indultak neki a jövőről tekintve és végül minden jól alakult?
Változhat, de nagyon kicsi eséllyel. Az összes olyan a barátnőm, aki benne maradt ilyen kapcsolatban úgy, hogy a férfi nem akart gyereket, vagy "még nem, de nem tudom, mikor" hozzáállása volt, keservesen megbánta, hogy a húszas évei végéig, vagy 30-on túl is benne ragadt ilyen kapcsolatokban és reménykedett, ahelyett, hogy keresett volna olyan férfit, akivel van közös jövőképük.
2024. febr. 6. 13:05
13/21 anonim válasza:
Jól van #9-es, mindjárt szólók a férjemnek hogy búcsúzzunk el egymástól, mert a gyakorin azt mondták :D
Istenem, mennyi idióta van itt :D
#6-os voltam.
2024. febr. 6. 14:45
14/21 anonim válasza:
Ez egy összeegyeztethetetlen érdekellentét, amelyben nem létezik kompromisszum. A legjobb, amit tehettek, hogy szépen elbúcsúztok és mindenki a maga igényeinek megfelelő partnert keres. Ugyanis ha nem így tesztek, valaki mindenképp sérül:
Vagy sérül az, aki nem lesz szülő, pedig szeretne, vagy sérül az, aki az lesz, de nem szeretne. Utóbbi kapcsán pedig a szülő-gyerek kapcsolat sem lesz egészséges soha. A legnagyobb önámítás pedig abba ringatni magunk, hogy “majd meggondolja magát, mert Géza kuzin is meggondolta”. Aztán van az a mélyponti színvonal, mikor a nő átveréssel mondjuk teherbe esik, mondván, hogy a férfi majd megszereti ha ott elsz előtte “a kis csoda”, meg a többi retardált bugyutaság.
Szóval ez nem működik, na!
2024. febr. 6. 15:01
15/21 ildibrexy válasza:
Nálunk működik. Párom nem akart gyereket de 7 ev után beadta a derekát es van 2 gyerekünk. 18 eve vagyunk együtt és nagyon szereti őket.
2024. febr. 6. 15:40
16/21 anonim válasza:
#15 És akkor szerinted ez a követendő?
2024. febr. 6. 16:19
17/21 anonim válasza:
Beadta a derekát. Na én így nem akarnék gyereket senkivel.
2024. febr. 6. 16:22
18/21 anonim válasza:
15 Miért adta be a derekát? Túl jól főzöl vagy mindent megcsináltál az ágyban 7 évig? Vagy már minden haverjának lett? Vagy hogy derült ez ki hogy meggondolta magát. 7 évig semmi aztán 7. évben egyszer csak tegnap nem, ma mégis igen? Vagy más változás volt ami miatt változott a felfogása?
2024. febr. 6. 16:36
19/21 anonim válasza:
Beadta a derekát = Kész tények elé volt állítva egy "becsúszott" terhességgel az esetek döntő többségében :D
2024. febr. 6. 19:10
20/21 anonim válasza:
Szerintem nincs jövője. Ha nekem olyan valakivel kellett volna élnem, aki gyereket akar, nagyon hamar leléptem volna. A férjem ugyanilyen volt. Abban nem szabad reménykedni, hogy majd meggondolja magát, mert csak az idő megy vele. Mondjuk tényleg létezik ilyen, de erre bazírozni hazárdjáték. Rábeszélni, nyaggatni meg végképp nem szabad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!