Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszi észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi észre hogy vele van a baj?

Figyelt kérdés

A srácot 3 hónap után otthagytam. Az exe 2 hónap után szabályosan menekült tőle, annyira megutálta hogy normálisan nem is szakítottak. Akkoriban furcsáltam hogy miért, de egyre jobban megismertem hogy milyen toxikus, így én sem maradtam sokáig mellette.

Ilyenkor hasonló problémák állhatnak fenn? Az illető a végletekig tagadta a hibáit.

Mindketten mindenhonnan blokkoltuk, ami neki nagy sérelem volt (onnan tudom mert mesélt az exről) elgondolkodik így a második után hogy talán nem véletlen hogy már a második komolyabb partnerjelöltje is így otthagyja?

2024. febr. 5. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Mit foglalkozol vele? Ő élete. Ha szakítottál vele, akkor ezen már felesleges kattogni.
2024. febr. 5. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ha nárcisztikus.
2024. febr. 5. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogy😄 ezekből lesz a "minden nő egy kvra" típusú megmondóember
2024. febr. 6. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!