Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit vártok el a párotoktól ilyen helyzetben, ha konfliktus van mással, vagy ti hogy szóltok közbe?
Ez a kérdése adta az ihletet, és mert velem is volt már ilyen, hogy ilyen illetőbe futottunk a párommal.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Nincs barátnője a srácnak, ezért idegesíti a párok látványa, és gondolom provokálja is őket, beszól nekik.
Nekünk is szóltak már be, meg leült hozzánk közel egy nagydarab figura, és mereven csak bámult minket nyilvános helyen.
Engem nagyon felhúzott, páromon meg láttam, inkább az idegesítette, hogy én lettem ideges ettől. Kénytelenek voltunk ott sokat várni, ügyintézés miatt.
Ha pl étteremben ül hozzánk
- Kérem menjen innen, hagyjon minket kettesben
Ha ilyen ügyintézős helyen, ahol bárki odaülhet csak bámul
- Mit szeretne? Kérem ne bámulja a barátnőmet, kellemetlenül érzi magát.
Egyébként meg egymásbafeledkezés, összehúzódás, folyamazos érintések, csók lenne a reakciónk. Plusz ha arrébb tudunk menni, akkor az is.
Nem volt még ilyen velem
"Engem nagyon felhúzott, páromon meg láttam, inkább az idegesítette, hogy én lettem ideges ettől. Kénytelenek voltunk ott sokat várni, ügyintézés miatt"
Igaza volt. Bámul? És? Szrd le. Inkább mint balhezni egy hivatalban, mikor hozzátok sem szóltak.
6, remek empatikus képességekkel bírsz, hozzá egy kreatív fantáziával, amivel el tudtad képzelni a helyzetet....
Megnézném, az alig enyhén vehemens kommentedből ítélve, hogy reagálnál le egy ilyen szitut...
7
Nem foglalkoznék vele.
6. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!