Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnál a volt párod új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnál a volt párod új barátnőjének?

Figyelt kérdés

A titkos viszonyuk miatt hagytam el a páromat. Ők (nagyon titkolják), de együtt vannak. Neki férje van, 2 gyereke.

A probléma az, hogy amikor jön látogatóba az exem a gyerekhez vagy én viszem hozzá, egyfolytában bepróbálkozik nálam. Puszi, simogatás, csókokgatni akar folyton. Nyilván nem hagyom és már ezerszer szóltam, hogy fejezze be. Az a baj, hogy mêg érzek iránta és fáj is nyilván, hogy ezt csinálja, gusztustalan egyébként.

Úgyse hinné el igazából, csak magamat égetném, ígyis nagyon uszít az exem ellen, innen-onnan, de saját füllel is hallottam.

Nem fogok szólni egyébként, hiszem úgyis rommá fogják egymást csalni előbb-utóbb.

A kérdés az, hogy ebben a szituációban ti mit tennétek? Egyszerűen kíváncsi vagyok.

2024. febr. 5. 02:15
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem szólnék. Férje van. Minek? Valszeg nem rendítené meg a dolog.
2024. febr. 5. 02:22
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Sajnos nem lehet érteni, hogy ki kicsoda ebben a történetben.
2024. febr. 5. 04:05
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem szólnék. En is voltam ilyen helyzetben, láttam mennyire eltérő személységű emberek, mekkora problémak lesznek közöttük, de nem mondhattam semmit, mert nyilván az jönne le, féltékenység beszél belőlem. Ez már az ő dolguk.
2024. febr. 5. 05:28
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Az exed kezd a ket szek koze esni.
2024. febr. 5. 05:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a férjének szólnék
2024. febr. 5. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Szóltam a férjnek, hogy nem fair az, hogy engem próbál tartalékban tarrani, persze nem jön neki össze. Igen retteg a két szék közti eséstől.
2024. febr. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!