Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok rosszindulatú, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok rosszindulatú, vagy az exférjem nője tényleg átveri?

Figyelt kérdés

Igazából csak jólesik kiírni magamból.

Férjem megcsalt a kolleganőjével, emiatt eljöttünk tőle a kétéves gyerekkel (szüleitől örökölte), van még nekik azon kívül kettő.

Tudom semmi közöm hozzá, de a nő 35 éves és 5 gyereke van 4 apától. Kilyukasztja a gumit, rábizonyítja a férjemre az apaságot, életben nem lehet majd levakarni a többi gyerekkel együtt.

Jelenleg albérletben élnek a férjével. Nagyon rossz érzésem van, úgy érzem a nő csak a vagyonra pályázik, van a családban több autó is, gondolom mindennel tisztába van. Férjem anno még mondta is, hogy jött egy nő a munkahelyére, aki mindenkire rá akar mászni, erre volt annyi esze, hogy hagyta is magát később. Egyik barátnőm is ott dolgozik, a nő nem tudta, hogy ismerjük egymást mi több, évek óta jóban vagyunk. Kiderült, hogy egyfolytában leginkább férfiak helyzetéről kérdezgeti a cêgnél, ekkor kezdett a barátnőmnek is gyanús lenni a rossz szándék. Aztán folyamatosan engem szidott úgy, hogy életében nem látott még. Barátnőm persze rögtön elmondta.

Én is csak úgy odaköltöztem mikor várandós lettem a gyerekünkkel, nekem onnan soha semmi nem kellett és nem is fog. Viszont féltem a kislányomat, ha egy ilyen aljas nő közelébe kerül. Exférjemnek felvázoltam a félelmeimet, azt mondta köszöni, hogy aggódom.

Tudom, egyébként semmi közöm hozzá, túl sok energiát fektetek bele.

Én már az új életemen dolgozom és azt is tudom, hogy felnőtt ember, el tudja dönteni saját maga is.

2024. febr. 4. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

"Igazából csak jólesik kiírni magamból."

Oké, akkor nem is olvasom tovább.

2024. febr. 4. 20:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem is kell🙂
2024. febr. 4. 20:46
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem olvastam végig, bocsi. Nálam ott van vége a történetnek hogy az "exférjem". Onnantól kezdve ki nem sz.rja le az életét, hogy mit csinál, kivel, hogyan, mikor, meddig?
2024. febr. 4. 20:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazából, ha nem olvastátok végig, azt is teljesen felesleges leírni.
2024. febr. 4. 20:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Kifejtettem egyébként, hogy nekem miért fontos, illetve nem nekem, a közös gyerekünknek inkább....
2024. febr. 4. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Ezt így nehez eldönteni, de a volt férjed nagyon ostoba ember lehet akkor.
2024. febr. 4. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

,,tőle a kétéves gyerekkel (szüleitől örökölte), van még nekik azon kívül kettő"

A gyereket örökölte?

2024. febr. 4. 20:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos maga is bevallotta, hogy könnyen befolyásolható. Ezt tudtam róla, de hogy ennyire.
2024. febr. 4. 20:54
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván a gyerekeket örökölte, vagy talán egy házat, de rá lehet jönni könnyen, hogy kimaradt egy szó.

Ezért kár is volt idekommentelned.

2024. febr. 4. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon szeretnéd, ha a volt férjed rosszul járna. Mondjuk én megértését, pont ugyanennek drukkolnek a háttérben.
2024. febr. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!