Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit jelent számotokra, amikor Instagramon influencer lányokat lájkoltok, miközben barátnőtök van?
A barátom szerint általánosságban nem jelent semmit, tetszik vagy jó a tartalom.
Nagyon rosszul esik, hogy egy kondiba jár egy nagyon szép, 35 ezer követős influencer lánnyal és az utóbbi időben szinte minden fotóját lájkolja.
Nem akarom korlátozni őt, vagy azt mutatni a viselkedésemmel, hogy ez tilos - hiszen a tiltott gyümölcs…
Mégis tervezem felhozni, mert nagyon bánt.
Amikor ti lájkoltok, mi megy végbe bennetek?
27.L
Szerintem nincs más szinten, olyan módon éli ki magát, mert megvan szabva egy csomó dolog és már még rosszul is érzi magát.
Pedig az az igazság, hogy fog neki tetszeni más óriásian és mivel kalitkába van zárva azon lesz, hogy legalább egy pillanatra bontogathassa a szárnyait. Elmúlt a szerelem és nem fogod tudni visszatartani még 30 lóval se, fölöslegesen fogod vissza, vagy ellenkezőleg "engeded" őt. Neked szó szerint el kéne engedned őt örökre.
2 éve vagyunk együtt.
Nem hiszem, hogy okot adna nekem az önbizalomhiányra. Semmilyen téren nem toxikus, törődik velem, halad előre a kapcsolat, tesz értem. Én vagyok sajnos szorongó típus, az előző kapcsolatomban nagyot sérültem, hiába mentem utána pszichológushoz kétszer, nem segített sokat. Össze kell magam szednem.
Amúgy a munkámban rombolják eléggé az önbizalmam, de már folyamatban van a váltás. Az a legnagyobb baj, hogy nagyon szorongó típus vagyok.
Elkezdek valami önbizalom, önbecsülés növelő dolgot. Pl. sport keményebben, színesebb szabadidő.
Nagyon tetszik az a pár tanàcs is, hogy bizalmatlankodás és féltékenykedés helyett mutassam meg neki, hogy bízok benne és töltsek vele minősegibb időt, hogy ne szorongjak úgy.
Azért az meredek, 41, hogy örökre hagyjam el ami miatt aggódok egy online jelenség miatt :D Kikértem a férfiak véleményét, vajon ők hogyan gondolják. De nem vetítek ebbe többet.
Nem értem ezt az általános önbizalomhiányt és általános önbizalmat. Pl nálam, vannak dolgok amiben tisztában vagyok azzal hogy átlag felettire vagyok képes, vannak amik meg nem mennek ezeket kerülöm de ha ezekbe akarnak belerángatni önbizalomhiányt érzek, mert nem nekem való. Milyen az az általános mindenre kiterjedő önbizalom, vagy önbizalomhiány?
Amúgy kérdező te miért gondolod hogy szebb nálad a csaj? Külsőre ez nagyon az ízlésektől függ, hasonlít hozzád valamennyire? Én annak szoktam örülni ha páromnak pl hasonló színésznők tetszenek mint én, még ha jobbak is, de mégis hasonlít, inkább a tök más stílus esne rosszul.
"Amúgy a munkámban rombolják eléggé az önbizalmam, de már folyamatban van a váltás"
Az jó ha váltasz, mert a napjaid nagy része ezzel telik.
Még nem olvastam az utolsó válaszod mikor írtam (43-as vagyok)
43 igazad van! Most esett le, hogy a párkapcsolatok terén lehet pont az önbizalomhiány, hogy mellettem maradnak.
Egyébként ő nem hasonlít rám, teljesen mások vagyunk. De én is nagyon szép vagyok, és nagyon arányos a testem, bár most van rajtam egy kis felesleg, de izmos vagyok.
"Én vagyok sajnos szorongó típus, az előző kapcsolatomban nagyot sérültem, hiába mentem utána pszichológushoz kétszer, nem segített sokat. Össze kell magam szednem."
Mehetsz te pszichológushoz nyugodtan hátha segít, de ha teletöm tabikkal az nem fog.
Bár úgy gondolom, úgy veszem ki, hogy nem is készülsz. Te önmagad párkapcsolatban akarsz magabiztosabb lenni miközben ő likeolja, látja a kondiban és te úgy teszel mintha nem lenne semmi baj.
Nem fog menni sajnos, mert a gyógyulás, előrelépés egy személyes utazás és nem más miatt kéne belefogni hanem csakis önmagad miatt.
Szeretni szeret mint embert, de te tönkreteszed lassan apródonként.
Ha valakinek ki van jelentve, hogy semmi üzenet, semmi komment, meg lett beszélve az már eleve rossz ugyanis ha téged valaki igazán szeret nem teszi azt meg veled a hátad mögött meg előtted sem.
Elejétől fogva nem bízol benne és ő neked felel meg, neked tesz eleget olyan szinten, hogy rosszul érzi magát egy kedves dicséret miatt!
Igazából annyira egészségtelen ez a kapcsolat, hogy nem fogja megmenteni az, hogy te nem szorongsz többet, mert ő még mindig fog melletted.
Párterápia esetleg, vagy külön külön pszichológus, viszont mint írtam azt, hogy jobban legyen valaki önmaga miatt kellene, hogy csinálja mindentol és mindenkitől függetlenül.
Te ő miatta akarod.
Ráadásul az a baj, hogy az "én idő" az alapja amit te párkapcsolat mentén képtelen leszel behúzni, mert pörögni fogsz azon, hogy jobban vagy-e már. A szorongás egyáltalán nem laza kategória.
Persze hajrá, sok sikert!
(Nem fog összejönni!)
46: én nem jelentettem ki neki, hogy tilos beszélnie mással és kommentelnie. Ezeket ő mondta, hogy így gondolja a határait. Minden párkapcsoltban tisztázva vannak ezek, nem én szabtam meg neki. Azt is elmondtam neki, hogy ne érezze magát rosszul a bók miatt, szerintem ez belefért. Tehát ilyen téren nem egészségtelen a kapcsolat. Most is csak arra irányult a kérdés, hogy a fèrfiaknak mit jelent egy lájk. Nem a kapcsolatom fejtegetését kértem, az megy nekünk kettesben is :D
Tényleg nem más miatt kell magamon dolgozni, hanem a saját érdekemben.
Akkor a kötődési stílusodat érdemes egészséges mederbe terelni. Erről pedig elsősorban nem az előző rossz tapasztalatod tehet. Ez gyerekkorig visszavezettethető. Ehhez viszont terápia szükséges, magadtól nem fogod tudni megérteni.
Azt a véleményemet viszont továbbra is tartom, hogy egy kapcsolat azért kapcsolat, mert mindkét félnek vannak benne határai.
Hát igen. De arról miért kell beszélni, hogy nem fog írni másnak soha semmi olyasmit és miért kell magát rosszul éreznie egy kedves kommentár miatt élőben? Most vagy te akaratlanul is kikészíted vagy alapjáraton valami nem stimmel vele. A like csak egy dolog. A mentális állapot meg megint más tészta. Na de tessék keményen melózni, írtam sok szerencsét!
Én nem kívánok nektek rosszat félreértés ne essék. Csak minél jobban reménykedsz annál nagyobbat zuhansz. (De ne legyen olyasmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!