Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit jelent számotokra, amikor Instagramon influencer lányokat lájkoltok, miközben barátnőtök van?
A barátom szerint általánosságban nem jelent semmit, tetszik vagy jó a tartalom.
Nagyon rosszul esik, hogy egy kondiba jár egy nagyon szép, 35 ezer követős influencer lánnyal és az utóbbi időben szinte minden fotóját lájkolja.
Nem akarom korlátozni őt, vagy azt mutatni a viselkedésemmel, hogy ez tilos - hiszen a tiltott gyümölcs…
Mégis tervezem felhozni, mert nagyon bánt.
Amikor ti lájkoltok, mi megy végbe bennetek?
27.L
18: köszönöm! Megijesztettek azért ezek a vélemények, résen leszek. De én is tudom, hogy a férfiaknak van szeme és nézhetnek is vele, ami nem baj. Nekem is van.
19: Mindent megad nekem, velem tervezi a jövőt. Nem beszél lányokkal, nem reagál sztorikra és nem ír üzenetet, ezeket a köröket tisztáztuk.
Egyébként ezzel a lánnyal nem követik egymást, a lány nem lájkol vissza.
#18 15-ös vagyok. Megcsalást bár nem vizionáltam, a tisztelet hiányát már sokkal inkább. Pontosan akkora ügyet kell ebből csinálni, mint amekkora ügy rányomni a szívecskére. Ha nem nagy ügy, megkérhetem a páromat, hogy ne tegye, mit kell azon túlreagálni, igaz? 😊😊😊 Hasonlóképpen nem nagy ügy rányomni, mint nem rányomni. Különben szekunder szégyenérzetem van minden alkalommal, amikor olyan lájkolja a képemet, akinek barátnője/menyasszonya/felesége van, és mi egyébként nem vagyunk barátok, pl volt szaktársam, kollégám... Stb. Egyértelmű jelentkezés, hogy szia itt vagyok, de írni gyáva vagyok. Bár nem egy olyan eset volt, ahol a krapek fél évig lájkolt megállíthatatlanul, majd a barátnője mellett mégis rám írt egy "szia, mizu"-t. Persze törlés, tiltás, de itt nem ez a lényeg.
A big picture-t kell nézni, ha nem tisztel ebben, másban sem fog. És megkockáztatom: ha nem tiszel, nem is szeret. Azt szereti, amit teszel érte és amit elnézel neki.
14)
Azt likeolsz be, aki/ami tetszik:
"az utóbbi időben szinte minden fotóját lájkolja."
Nem egy képet likeolt hanem sokkal többet és igazából nem is hazudik, képen törli azzal, hogy tetszik neki.
Kezdjük ott amúgy, hogy én személyesen ilyen platformokon élő emberrel nem is lennék együtt. Úgy hiszem, hogy függőség, hogy valaki napról napra végigpörgeti és likeokat dob boldog-boldogtalannak reflexből. Tehát lehet, hogy igazából nem tetszik neki, mint nő, de akkor is gáz, hogy likeolja egyre sűrűbben.
Bár megmondta, hogy tetszik neki a tartalom, ergó ő maga.
Szinte biztos, hogy hozzá megy csevegni, érdeklődni és majd más felületen, hogy ne legyen feltűnő beszélgetni ha a nő zöld utat ad neki és ő ki is fogja használni. Ez biztos.
22
Természetesen nem nagy dolog nem lájkolni, de ha a pasim ilyen módon próbálna korlátozni vagy megszabná, hogy mit tehetek, mit nem, akkor csáó... :D És ezt úgy mondom, hogy még pikáns üzengetések szintjén sem csaltam meg senkit.
24: én is amiatt hallgatok még, mert régen volt egy kontrolláló pasim, aki miatt nem lájkoljattam a barátaim, nem lehettem online, ha már elköszöntem tőle este. Nem akarom ezt tenni vele, kihúzni a gyufàt.
Lehet, hogy viccesen megjegyzem majd, hogy látom, szét kúrólájkolod xy-t. Nekem is tetszik az oldala, mit gondolsz róla? - stb.
26; ez egy vicc volt. Nem iszom. Nem balhéztam még vele emiatt, max egy nyugodt beszèlgetést tervezek. Egyelőre Általánosságban beszéltünk a témáról, hogy puhatolózzak kicsit. A konkrét esetet még nem hoztam fel.
De tuti elgondolkodna a dobáson, ha részegen balhèznék emiatt, ebben igazad van :D
Érdekes, hogy ebben a korlátozást látod, és nem azt hogy kompromisszumot hozol azért akit szeretsz és tisztelsz. Ha attól, hogy nem nyomod minden jöttmentnek a lájkot a párod nyugodtabban alszik, ez neked mekkora áldozat? Egyébként a férfiak és a nők felfogása más ebben, nem magadból kéne kiindulnod egyébként sem.
Visszatérve pedig: szomorú, hogy a válaszodból ítélve a te párkapcsolatodban is az ego dominál, nem a tiszta érzelem. Uiui: kívánom, hogy ne tapasztald meg a "kontroll" valódi jelentését.
28
Ja, nem vagyok hajlandó önbizalomhiányos emberek szeszélyeinek hódolni. Ha te igen, akkor felőlem egészen nyugodtan csináld, én nem dobom az ilyeneket. (Szerencsére nem sokkal hozott össze az élet.)
Kérdező: te is kevered a szezont a fazonnal. A határok megszabása nem kontroll. A te exed a ne legyél online dologgal valóban kontrollálni akart, hiszen az a személyi szabadságod. Azért érezzük már, hogy egy ilyen kérésnek mekkora súlya van azzal szemben, hogy ne lájkoljunk random embereket a kapcsolatban. És itt a random embereken a hangsúly, a barát az megint más. Tehát lájk és lájk között is van különbség, ahogy amúgy mindenben: a szándék.
Még egy valami: kommunikációs stíluson is van hova fejlődni. Ez a szétqrólájkoltad szöveg passzív agresszív, nevetségessé tesz. Határozottan kérd meg és indokold, hogy neked ez furán hat, szimplán ne csinálja a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!