Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigyek lennétek a párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigyek lennétek a párotokra vagy zavarna ha napi pár órás otthoni munkával keresne eleget?

Figyelt kérdés
Realitások talaján maradva, nem kriptóról meg milliomos befektetésekről vagy Tippmixről van szó. Zavarna, ha ő úgymond hozzátok képest csak "eldolgozgat" és ezzel keres annyit, mint ti a heti 40 órás bejárós munkátokkal? Értelemszerűen így ő nyugodtabb is, nem tudja annyira átérezni, amikor a munkahelyről panaszkodtok, persze meghallgat, de ennyi.
2024. febr. 4. 02:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Mi az a munka?
2024. febr. 4. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:

tök jó neki.

nem lennék irigy.

azt hogy vki irigy vkire mindig ki lehet nőni szerintem legalább is nekem sikerül.

a panaszkodás pedig egy undorító tulajdonság.

2024. febr. 4. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért lennék rá irigy? örülnék hogy nem egy rabszolga, örülnék,hogy felnőtt ember létére nem más felnőtt embertől kell engedélyt kérnie, hogy elhagyhassa a munkahelyét.

Annak is örülnék,hogyha megtanítana, hogy én hogy érhetném el ugyanazt. Nem, nem a munka az élet.

2024. febr. 4. 10:05
 14/15 A kérdező kommentje:

10-es, jaaa, ilyesmiket nem várnék senkitől, én is voltam alkalmazott, azért tudom, hogy mivel jár egy munkahely. :)) Viszont az már zavarna, ha például hétvégén is fáradt lenne valaki a hétköznapi munka miatt és emiatt nem akarna eljárkálni akkor sem. Vagy akár ha a hétköznapokban is teljesen lehetetlen lenne munkaidő után programot szervezni, nem napi szinten, de mondjuk 1-2 hetente egy nap valami 2-3 órás program, akár csak egy mozi.

11-es, nem írnám le konkrétan, marketing terület.

2024. febr. 5. 02:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Olyan rossz lepontozva lenni ártatlan preferencia miatt.

Engem azért zavarna, mert felborulna az egyensúly. Nem akarnám, hogy a párom végezzen több házimunkát, és én sem akarnék házinéni lenni, ha lehetne ilyen munkám.

Csak hozzám nem illene. Attól még nem nézem le vagy ilyesmi.

2024. febr. 5. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!