Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigyek lennétek a párotokra vagy zavarna ha napi pár órás otthoni munkával keresne eleget?
tök jó neki.
nem lennék irigy.
azt hogy vki irigy vkire mindig ki lehet nőni szerintem legalább is nekem sikerül.
a panaszkodás pedig egy undorító tulajdonság.
Miért lennék rá irigy? örülnék hogy nem egy rabszolga, örülnék,hogy felnőtt ember létére nem más felnőtt embertől kell engedélyt kérnie, hogy elhagyhassa a munkahelyét.
Annak is örülnék,hogyha megtanítana, hogy én hogy érhetném el ugyanazt. Nem, nem a munka az élet.
10-es, jaaa, ilyesmiket nem várnék senkitől, én is voltam alkalmazott, azért tudom, hogy mivel jár egy munkahely. :)) Viszont az már zavarna, ha például hétvégén is fáradt lenne valaki a hétköznapi munka miatt és emiatt nem akarna eljárkálni akkor sem. Vagy akár ha a hétköznapokban is teljesen lehetetlen lenne munkaidő után programot szervezni, nem napi szinten, de mondjuk 1-2 hetente egy nap valami 2-3 órás program, akár csak egy mozi.
11-es, nem írnám le konkrétan, marketing terület.
Olyan rossz lepontozva lenni ártatlan preferencia miatt.
Engem azért zavarna, mert felborulna az egyensúly. Nem akarnám, hogy a párom végezzen több házimunkát, és én sem akarnék házinéni lenni, ha lehetne ilyen munkám.
Csak hozzám nem illene. Attól még nem nézem le vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!