Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigyek lennétek a párotokra vagy zavarna ha napi pár órás otthoni munkával keresne eleget?
Inkább az zavarna, hogy csak pár órát dolgozna, hogy átlagosan keressen, ahelyett, hogy dolgozna mondjuk 5-6 órát, átlag feletti fizetésért.
A férjemnek volt egy ilyen barátja, ellustult, tohonya alkesz lett belőle.
Irigy talán nem lennék, de ha nagyon őszinte vagyok, valószínűleg zavarna. Viszont ezt nem tartom egy pozitív jellemzőmnek.
Örülnék neki, hogy jól érzi magát és kipihentebb. Én is elvárnám, hogy több házimunkát végezzen (ahogy fordított esetben én is tenném). Illetve akkor tudnám igazán értékelni, ha a fennmaradó idejét hasznosan tölti.
Nem egy exem zavarta az ha én pl home office-ban is tönbet keresek mint ő vagy hasonlók.
Fordítva engem nem zavar ha a pasik hétvégén pl maszekolnak is vagy ha egy másik munka melltt seftel is és több százezreket is nyernek pluszba engem az zavar ha engem lenéznek, az én munkámat semmibe veszik vagy verik magukat a pénzükre.
Attól függ, hogy mit kezd magával a fennmaradó időben. Volt már hasonló pasival pár randin. Azért zártam le az ismerkedést, mert nem volt képes felfogni, hogy nekem fontos a munkám, és teljesen más az életritmusom. Az ilyen "gyere, lógj el ebédidőben és ugorjunk le a Velencei-tóra" nem opció, mert nem egy tini vagyok, aki lóg a suliból. Nem értette, hogy nem lógok egész nap a mobilon, munkaidőben néha később válaszolok, órakig tartó csacsogásra pedig nincs időm. Azt se igazán fogta fel, hogy ha egyik nap egész nap együtt vagyunk, az én tennivalóim felgyűlnek, és munka után kell megcsinálni, tehát aznap nem fogok ráérni. Röviden és tömören: neki olyan nő kellett volna, aki egész nap tudja szórakoztatni, hogy ne unatkozzon, mert nem tud magával mit kezdeni.
Ilyen soha többé nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!