Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinél próbálkoztál és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinél próbálkoztál és elutasított írtál még neki?

Figyelt kérdés
Én nőként "próbálkoztam" bár a pasi írt először...de utána le se...engem ez annyira bosszantott, hogy gondoltam írok neki majd egy hülye "elfoglalt" dumával jött. Hagytam...tudom nem érdeklem, de olyan irritáló ez így gondoltam megírom neki az "elbocsátó" szép üzenetet...normális megfogalmazásban. Engem nem az zavar h nem kellek, hanem hogy ő írt rám, de annyi gerinc nem volt benne, hogy leírja nem érdeklem, meggondolta, kiváncsi volt vagy annyira üres volt az élete hogy rám írt..azóta sincs senkije amúgy és miután azt érzem nem tetszettem neki gondolom csak szórakozott, na ez idegesít a legjobban...
2024. febr. 2. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Én addig zaklattam míg rá nem jött hogy én vagyok az élete párja
2024. febr. 2. 21:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11-hat persze :-D
2024. febr. 2. 21:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De miért irritáló ez? Írt, bepróbálkozott, nem jöttél be, a természeted, a személyed, hát annyiba hagyta az ismerkedést. Mi ezzel a gond? Felháborítónak tartod, hogy van akinek nem jössz be?
2024. febr. 2. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz komolyan, azt hiszed, hogy meghatódik majd tőle? Vagy magába néz és elszégyelli magát, az egyetlen esélyed maradt, hogy figyeljen rád, hogy elmarasztalod. Tudod a legtöbb ember inkább felszívódna ilyen szituban, nem hogy feszegetné a kínos dolgot.

Egy kétségbeesett elutasításba bele nem nyugvó nő benyomását fogod kelteni, csak magadat járatod le vele. Nem szépítek.

2024. febr. 2. 22:27
 15/23 anonim ***** válasza:
#12 ne hidd el, most is lent van a pincében
2024. febr. 2. 22:32
 16/23 anonim ***** válasza:
#12 átjössz? tetszik a stílusod
2024. febr. 2. 22:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt mondom én is, mint az 1#.
2024. febr. 2. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki elutasít, értek a szóból és békénhagyom, már csak a saját önbecsülésem érdekében is. Tök fölösleges ilyen 'szép elbocsátó üzenetekkel' égetni magad, nem akar veled foglalkozni. Mindenkinek illene az első 'nem'-ből (vagy 'igen' hiányából) értenie.
2024. febr. 3. 00:05
 19/23 anonim ***** válasza:
A sértett egó:)
2024. febr. 3. 06:44
 20/23 anonim ***** válasza:
19) mi sértett van abban, ha tiszteletben tartjuk a másik döntését? Nyilván senkinek nem esik jól egy elitasítás, de egészséges énképpel azért nem kell belehalni.
2024. febr. 3. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!