Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki napokig nem válaszol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki napokig nem válaszol az üzenetünkre azt nem érdekeljük egyáltalán semmilyen formában?

Figyelt kérdés
febr. 2. 19:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb ír, írjam ezt meg neki, vagy inkább többet vissza se írjak én se?
febr. 2. 20:42
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj vissza, tiltsd le még ma szó nélkül!
febr. 2. 20:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Tiltás, törlés. Bár úgy sem fogod megtenni. Amikor kényelmes lesz neki keres, jön-megy közben cuki lesz, te meg folyamat kételkedsz. Majd egy hónap múlva ismét felteszel egy hasonló kérdést.

Ismerkedés alaptörvénye:akit érdekelsz az keres. A többi csak kifogás és mellébeszélés.

febr. 2. 20:55
 14/28 A kérdező kommentje:
Letiltani lehet nem fogom. Mert az nem én vagyok, de akkor megpróbálok inkább mással ismerkedni.
febr. 2. 21:10
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
"Letiltani lehet nem fogom. Mert az nem én vagyok, de akkor megpróbálok inkább mással ismerkedni." - De azért hagysz neki egy kiskaput, hátha. És pont amikor a másikkal már szóba kerülne egy randi, akkor rád ír, majd elbizonytalanodsz megint és el is van vonva a figyelmed az újtól. Nem kell kiskaput hagyni. Tiltani kell
febr. 2. 21:14
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
De neked mi jó van abban, hogy ott virít és tartod vele a kapcsolatot amikor komolyan nem vesz téged és te se tudsz mást miatta? Hátráltatni fog ha nem szabadulsz meg tőle. Írd már le, hogy mi a csoda fogott meg benne annyira ha napokig nem írt vissza, mondhatni egyoldalú az egész! Az arca, teste? Nem is ismered! Még randik során se ismered meg! Akkor mi a frászt látsz benne? Szeretsz szenvedni, vagy talonban lenni, ló helyett szamárként létezni? Miért nem becsülöd saját magad kérdező?
febr. 2. 21:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem jó. De nincs szívem letiltani. Ilyen vagyok.
febr. 2. 21:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha te mást előbbre helyezel magad helyett akkor ki fog használni mindegy milyen formában, érted? Magadat nézd!

Akit érdekelni fogsz az el fog hívni randizni és azután is normális módon ír üzenetet, felhív stb.

Ez a személy pazarolja az időd, energiád, érzéseid miközben másra fordíthatnád helyette, aki pl. megbecsül téged.

febr. 2. 21:38
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Máskor meg ő keres magától."

Ha unatkozik, előrángat.

Ne értékeld le magad.

febr. 2. 21:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan sajnálsz egy olyan embert, aki le se szar?
febr. 2. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!