Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol a csaj az üzenetemre már 1 hete?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel az edzőteremben ismerkedtem meg még tavaly év végén. Néha beszélgettünk, segítettem neki az edzésekben mikor megkért, volt barátja akkor, és most három hónapja szakítottak. Utalgatott rá hogy szexhiánya van én pedig felajanlottam neki hogy segíthetek rajta ha szeretné. 1 hónapja hetente 2-3 alkalommal szexeltünk és nagyon jó volt vele. Megkérdeztem tőle facebookon hogy szeretné komolyabbra vinni a viszonyunkat de már egy hete nem válaszolt rá, pedig látta. Mégse jövök be neki?2023. szept. 24. 11:19
1/7 anonim válasza:
Ezek szerint nem jössz be neki.
2/7 anonim válasza:
mert csak dugni akar és lehet van rajtad kívül még több jobb fasz
3/7 A kérdező kommentje:
Pedig ő is élvezte a szexet, és örült mikor találkoztunk minden alkalommal. Arra gondoltam talán az lehet az akadály hogy fiatalabb vagyok. Ő 30, én 26.
2023. szept. 24. 11:32
4/7 anonim válasza:
Néha a srácoknak is visszanyal a fagyi.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy az se volt a legjobb ötlet, hogy ezt Facebookon kérdezted.
Legközelebb személyesen próbálj meg fontos kérdéseket tisztázni.
7/7 anonim válasza:
Mert még ezt iss írásban mered csak megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!