Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a nők szívéhez is a gyomrukon át vezet az út?
Félre értés ne essen, nem felboncolni akarom őket csak ha szakács leszek, akkor több sikerem lenne?
Így sem vagyok tehetségtelen a konyhában, de ha tudnám, hogy így van hatalmas energiát fektetnék bele. Örülnék ha lenne valaki akinek bármit elkészíthetek.
Nem.
A nők szívéhez (és a sikerhez) feltehetően a kőkemény magabiztosságon át vezet az út. Mert abban látják meg a férfit.
Ez a magyarázata annak, hogy, miért buknak bizonyos nők olyanokra, akik aljasok:
Nem, a nők szívéhez vezető úton az az alap, hogy aznillető nem incel
Ha az, mindegy, mit csinál, undorodni fognak tőle.
Tehát első lépés: minden incelkedéstől elhatárolódni, a többi az ezerszer vázolt, de egyetlen valóban működő út.
Amúgy az eredeti kérdésre válaszolva:
A pasik többsége egy lúzer, ezért viszi a nőt drága étterembe.
Ha megtanulsz legalább egy kicsit főzni, és rendben tartani a lakásodat, akkor vonzóbb leszel, hiszen ez önállóságot mutat.
Én a volt barátnőimnek főztem, illetve volt, amikor együtt főztünk. Sokkal férfiasabb volt, mintha méregdrága étterembe vittem volna őket.
#5 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!