Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy a nők szívéhez is a gyomrukon át vezet az út?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essen, nem felboncolni akarom őket csak ha szakács leszek, akkor több sikerem lenne?

Így sem vagyok tehetségtelen a konyhában, de ha tudnám, hogy így van hatalmas energiát fektetnék bele. Örülnék ha lenne valaki akinek bármit elkészíthetek.

2024. febr. 2. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nekem például férfiként sem
2024. febr. 2. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Nálam igen 😃 legjobban a kajának örülök, ha csak egyszerű paprikás krumpli, azt is imádom.
2024. febr. 2. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem, én nem vagyok egy nagy gourmet, nálam nem program az evés. Szeretem a finom ételeket, de mivel állandó harcban vagyok a hízás ellen, nálam nem előny, ha főzőcskézik a férfi.
2024. febr. 2. 10:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Felfedezted, hogy vannak hedonistak mindket nemben?
2024. febr. 2. 10:15
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

A nők szívéhez (és a sikerhez) feltehetően a kőkemény magabiztosságon át vezet az út. Mert abban látják meg a férfit.

Ez a magyarázata annak, hogy, miért buknak bizonyos nők olyanokra, akik aljasok:

[link]

2024. febr. 2. 10:25
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kép még jobb:

[link]

#5 voltam.

2024. febr. 2. 10:27
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem, a nők szívéhez vezető úton az az alap, hogy aznillető nem incel

Ha az, mindegy, mit csinál, undorodni fognak tőle.

Tehát első lépés: minden incelkedéstől elhatárolódni, a többi az ezerszer vázolt, de egyetlen valóban működő út.

2024. febr. 2. 10:33
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy az eredeti kérdésre válaszolva:

A pasik többsége egy lúzer, ezért viszi a nőt drága étterembe.

Ha megtanulsz legalább egy kicsit főzni, és rendben tartani a lakásodat, akkor vonzóbb leszel, hiszen ez önállóságot mutat.

Én a volt barátnőimnek főztem, illetve volt, amikor együtt főztünk. Sokkal férfiasabb volt, mintha méregdrága étterembe vittem volna őket.

#5 voltam.

2024. febr. 2. 10:38
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván nem, viszont az nagyon imponáló, ha a férfinak, akihez vonzódunk és akivel együtt akarunk lenni, nem kell főznünk, mi több, ő szívesen főz nekünk is. Ez így főnyeremény kategória. Ellenben ha nincs meg a vonzalom, akkor teljesen mindegy.
2024. febr. 2. 10:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Bármit elkeszítek, nem kicsit tudok. Szerintem elég magas szinten megy, átlag étteremben simán megállnam a helyem. Max azt kell begyakorolni hogy gyors legyek, de vonz a gondolat hogy még többet tanuljak.
2024. febr. 2. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!