Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennel ha egy lanyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha egy lanyt mindenhonnan tiltanal de mindig keresne uj helyet ahol ir neked?

Figyelt kérdés
2024. febr. 1. 23:51
A kérdező szavazást indított:
Amint irna egy ujabb helyen ,egybol tiltanam
Megvarnam hogy mit akar mondani es csak akkor tiltanam az ujabb helyekrol is ha irogat
12 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Indokolj is legyszi
2024. febr. 1. 23:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Én még a tiltás előtt megkértem volna arra, amit szeretnék.

Nem tudom, te mit szeretnél... soha ne írjon, ritkábban írjon, 1 évig egyáltalán ne írjon... Mért olyan nehéz ez neked?

2024. febr. 1. 23:55
 3/23 A kérdező kommentje:
Mar sokszor mondtam neki hagyjon de olyanokat ir hogy sajnalom ot kicsit
2024. febr. 2. 00:01
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Egy laza csuklómozdulattal letiltom az új profilját/telefonszámát is és kész. A ragadós, zaklató piócákkal csak ezt lehet tenni. Mindegy mit ír, soha ne válaszolj rá!!! Semmire!!! A zaklató soha nem hagyja abba ha újabb impulzusokat kap válaszok formájában. Tiltás-tiltás-tiltás, idővel majd elunja (vagy talál másik áldozatot, de te legalább megszabadultál tőle).
2024. febr. 2. 00:02
 5/23 anonim ***** válasza:

3: Hát talán nem egyértelműen mondtad, ez hogy hagyjon ez nem egyértelmű, mit szeretnél pontosan.

Ha csak üzeneteket ír, akkor csak nem nyitnám meg és ennyi. Ha e-mail, akkor egy külön mappába irányítanám és kész.

2024. febr. 2. 00:04
 6/23 A kérdező kommentje:

Es ha nem tiltom egybol es van amire visszairok akkor lehet hogy tudat alatt akarok vele beszelni csak nem jon be amit csinal?

Elgondolkoztam..

2024. febr. 2. 00:05
 7/23 A kérdező kommentje:
Mert emiatt lett vege hogy nagyon akaratos de emellett meg rendes lany es ha nem lett volna akaratos nem ez lenne most
2024. febr. 2. 00:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Hát ha nem vele van bajod, hanem azzal, amit csinál, akkor érdemes 2-3-szor megkérni rá, ha akkor se megy neki a megértés és az, hogy megtegye neked, hát akkor értelmi fogyatékos, így jártatok...:( Akkor érdemes nem válaszolni.

Az biztos, hogy én sokkal előbb nem írnék vissza érdektelenségből vagy önvédelemből, mint hogy letiltsak valakit, aki nem bántalmaz, és aki nem büntetőjogi kategória.

2024. febr. 2. 00:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele egyaltalan beszelni es nem erdekel mit ir de mintha tudatalatt mas lenne az agyamba
2024. febr. 2. 00:10
 10/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezt beszéld meg jó emberekkel, akik jó szándékúak veled, mit gondolnak, mi ez. Mert akkor benned van a rejtély.:)

A Pót-terápia c. filmet nézd meg!:)

Elég rövid és kedves film.

Nem tudom, hány éves vagy, olyan 25-30 éves kortól lehet jól megérteni.

2024. febr. 2. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!