Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha egy lanyt mindenhonnan tiltanal de mindig keresne uj helyet ahol ir neked?
Én még a tiltás előtt megkértem volna arra, amit szeretnék.
Nem tudom, te mit szeretnél... soha ne írjon, ritkábban írjon, 1 évig egyáltalán ne írjon... Mért olyan nehéz ez neked?
3: Hát talán nem egyértelműen mondtad, ez hogy hagyjon ez nem egyértelmű, mit szeretnél pontosan.
Ha csak üzeneteket ír, akkor csak nem nyitnám meg és ennyi. Ha e-mail, akkor egy külön mappába irányítanám és kész.
Es ha nem tiltom egybol es van amire visszairok akkor lehet hogy tudat alatt akarok vele beszelni csak nem jon be amit csinal?
Elgondolkoztam..
Hát ha nem vele van bajod, hanem azzal, amit csinál, akkor érdemes 2-3-szor megkérni rá, ha akkor se megy neki a megértés és az, hogy megtegye neked, hát akkor értelmi fogyatékos, így jártatok...:( Akkor érdemes nem válaszolni.
Az biztos, hogy én sokkal előbb nem írnék vissza érdektelenségből vagy önvédelemből, mint hogy letiltsak valakit, aki nem bántalmaz, és aki nem büntetőjogi kategória.
Hát akkor ezt beszéld meg jó emberekkel, akik jó szándékúak veled, mit gondolnak, mi ez. Mert akkor benned van a rejtély.:)
A Pót-terápia c. filmet nézd meg!:)
Elég rövid és kedves film.
Nem tudom, hány éves vagy, olyan 25-30 éves kortól lehet jól megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!