Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha itt a fórumon is azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt a fórumon is azt írják, hogy nehéz a társkeresés, akkor a kapcsolatban élők miért nem becsülik meg a társukat?

Figyelt kérdés
Szerintem most sokkal több az olyan dolog, ami arra vinné az embereket, hogy kilépjenek egy kapcsolatból, minthogy benne maradjanak, több az exit tábla. Meg szerintem, ha nem bántalmazó kapcsolatról van szó, akkor a legtöbben azért lépnek ki, mert gondolják lesz jobb. Ha tudnák, hogy utána cölibátus, akkor jobban megbecsülnék, ami van. Vagy a cölibátus lehet túlzás, mert ilyen-olyan szexpartnert lehet találni főleg nőknek, de az minőségileg mégsem olyan, mint egy elkötelezett kapcsolat. Meg, ha család is, az sem jó, ha összevissza van.

jan. 30. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Mert nekik nem nehéz. A semmire, a teljes kilátástalanságra kevesen lépnek ki. Sokaknak már ott az új jelölt a képben. De ha nincs is, olyan a környezetük, az életstílusuk stb. és a saját külső és belső adottságaik, hogy tudják, hogy viszonylag könnyen fognak találni majd, ha akarnak. Azok, akik tudják, hogy a következőre 10 évet is várhatnak vagy akár életük végéig, nem lépnek olyan könnyen, csak ha már sokkal rosszabb a kapcsolat annál is, mint amilyen a reménytelen, élethosszig tartó magány tud lenni.
jan. 30. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Csak a fő kérdésre reagálva:

10 pontos kérdés:), nagyon jó, hogy kiírtad. Fontos kérdés, mert tényleg inkább meg kellene a másikat becsülni, hogy van "nekem".

jan. 30. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

Nagyon jó kérdés. Nagyon sokaknak egyszerűen semmi nem elég, vagy nem akarnak dolgozni a kapcsolatukon.

Én sem értem miért mennek bele komoly kapcsolatokba, házasságba, mit várnak minden gondtalan lesz mindhalálig? Érthetetlen...

jan. 30. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:
20%

Mert ami megvan, azért már nem kell harcolni, nem kell kűzdeni.

Az már megvan, így talán nemis becsüli az ember.

Ha szerrtnél egy Ferrarit, az is csak addig lessz élmény, amíg spórolgatsz és meg nem veszed.

Ha már megvan, beállítod a garázsba, és ott fog porosodni, rozsdásodni.

Ez sokszor párkapcsolat esetén is így van.

Akinek van nö az életében, az nem igazán becsüli kellőképben, akinek nincs az meg a fél veséjét is odaadná azért, hogy legyen.

jan. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!