Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt a fórumon is azt írják, hogy nehéz a társkeresés, akkor a kapcsolatban élők miért nem becsülik meg a társukat?
Csak a fő kérdésre reagálva:
10 pontos kérdés:), nagyon jó, hogy kiírtad. Fontos kérdés, mert tényleg inkább meg kellene a másikat becsülni, hogy van "nekem".
Nagyon jó kérdés. Nagyon sokaknak egyszerűen semmi nem elég, vagy nem akarnak dolgozni a kapcsolatukon.
Én sem értem miért mennek bele komoly kapcsolatokba, házasságba, mit várnak minden gondtalan lesz mindhalálig? Érthetetlen...
Mert ami megvan, azért már nem kell harcolni, nem kell kűzdeni.
Az már megvan, így talán nemis becsüli az ember.
Ha szerrtnél egy Ferrarit, az is csak addig lessz élmény, amíg spórolgatsz és meg nem veszed.
Ha már megvan, beállítod a garázsba, és ott fog porosodni, rozsdásodni.
Ez sokszor párkapcsolat esetén is így van.
Akinek van nö az életében, az nem igazán becsüli kellőképben, akinek nincs az meg a fél veséjét is odaadná azért, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!